Tuesday, June 1, 2021

Top Commentator Blog Syazni Rahim MEI 2021

 Walau dalam situasi lockdown, aku tetap menghargai semua pembaca blog Syazni Rahim ini tau.

Sebab sayang sangat semua yang sentiasa sudi menjalinkan ukhwah bersama diriku insan biasa ini hehe..

Jadi, sepanjang Mei, ramai kenalan blog baru yang muncul juga selain rakan-rakan blog yang dah setahun kita kenal ini.

Terima kasih daun keladi!

Baik, mari kita tengok siapakah Top Commentator untuk Mei 2021!

Dan tidak dilupakan nanti, siapakah 2 commentator yang akan memenangi cabutan bertuah!

Let's check it out!

Top commentator untuk Mei 2021 pada Blog Syazni Rahim adalah...
*drumroll*



Terima kasih buat Shida Radzuan yang tanpa jemu selalu berkunjung ke blog ini dan yang paling awesome sekali sebab sering meninggalkan jejak komen 😍

Insyaallah akan letak banner ini di sidebar blog sampai hujung June 2021.


Tidak sesekali dilupakan kepada 9 lagi pengomen tegar blog daku ini:


Selain Shida, rakan alam maya yang rajin meninggalkan komen adalah:


Mereka ni semua blogger yang sangat supportive tau!
Jom ke blog mereka (klik nama mereka) untuk menyatakan sokongan kita juga pada mereka semua 😁

Dan, Dua top commentator bertuah yang akan dapat hadiah bulan ini adalah 😘 (cabutan menggunakan website Wheels of Name):



dan



Pada Kak Ya, boleh whatsapp ke 019-2984616 ya untuk bagi details untuk saya kirimkan hadiah!

Shida dan Wak pula saya dah ada alamatnya haritu.
Cuma minta whatsapp saya juga kalau ada perubahan alamat 😁


Terima kasih pada semua juga sekali lagi, semoga ukhwah ini berpanjangan πŸ’“πŸ’“

Jangan serik bertandang ke blog Syazni Rahim ini ya πŸ˜„

17 comments:

  1. tahniah kepada top commentator yg berjayaaa

    ReplyDelete
  2. Tahniahhhh kepada kak shida dan pengomen yang lain!

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah ada lagi rezeki wak
    Tk Syazni
    Semoga sentiasa dianugerahi keafiatan dan rezeki berkat yang melimpah ruah

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah..tahniah pd top pengomen..rezeki tu dpt hadiah..

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah .. tahniah semua top komentator. Ohh ya ke ni KakYa dapat hadiah.. Rezeki alhamdulillah. Esok KakYa pm syaz okey .. Rini komen pakai id satu lagi .. Thanks again Syaz..

    ReplyDelete
  6. WAaahhhh.. tahniah kepada yang bertuah!

    ReplyDelete
  7. Tahniah semua top commentators :) Kena usaha lagi tinggalkan jejak ni..haha

    ReplyDelete
  8. Terima kasih syaz 😊
    Tahniah yg lain juga πŸ’•

    ReplyDelete
  9. Ishhh, xleh jadik ni, nama dah terkeluarrr.. Hahaha

    ReplyDelete
  10. Tahniah Shida, wak dan lya.. Tahniah juga pada yang tersenarai..
    Yeah!! Nama saya masih ada.. hehehe

    ReplyDelete

Ada apa-apa nak tulis? ;)

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot