Search This Blog

Thursday, March 26, 2009

Aku mahu tidur seperti Elin~

Elin...akak jeles ngan ko tau tak.. ko rilek je hari2..
makan main tidur berak jilat bulu..

happy je ko kan? makan pun mak belikan, mak suapkan..
ko tak yah gi makan kedai, ko gak tak runsing bila takde duit..

Oh Elin.. bestnye jadi ko kan?
Ko hanya pikir masalah cmane nak keluar dari rumah senyap2..
cmane nak tangkap burung kat atas bumbung..
cmane nak bunuh tupai..

Oh Elin..
pape pon,
I love u, miss u!

mwah mwah!!

Eh korang silalah ke blog Elin, blog international tau~~

aku nak tido dah..nite~

p/s: aku sakit gusi~

8 comments:

  1. wah kucin pon ade blog ka?
    tulis sndrik ke kucin tu?
    hahahaa

    ReplyDelete
  2. atok: yup ade.. byk lagi kucing2 dr serate dunia yg ade blog sendiri.. siap dah dpt rank Google lg :)

    ReplyDelete
  3. erk...elin makan bersuap?
    bia betul..
    manja habess tu..

    ReplyDelete
  4. Amy: mmg gedik elin ni.. kalu time mkn nk ade org teman.urut2 belakang bdn.. baru nak mkn..kalu x, xnk mkn.. ala2 suap la tu kan? heheeh~~ ko jgn didk cucus ko cmni tau, susah nnti.. mak aku pon dah nyesal wat elin cmni..sampai skg dia ngengade tlebey..hehe..

    maybe dia rase dia Princess~

    =P

    ReplyDelete
  5. hahhaa..
    serius gedik elin ni..
    haha...
    ok2.. xle didik cucus kte begitu la..
    huhu

    ReplyDelete
  6. alololo...tomei si elin nih..
    kemslm ea..ngeee~

    ReplyDelete
  7. misz farah: kem salam dah...elin kirim miow..hehe~

    ReplyDelete

Ada apa-apa nak tulis? ;)

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot

Ya it's me