Friday, April 24, 2009

Kejadian di cyber PTSL~

Dalam pukul 2 petang tadi, aku ngan Zaimi gi la kat cyber ptsL.. gi kat tempat untuk print guna paper logic tu..

kitorang pun guna lah PC C2..yang tepi pintu tu..budak UKM tau la kot..

sambil2 nak print..aku pun belek2 la notes Dr Bad tu..

almaklumlah pelajar pintar, mase nak print baru belek! haha! dan lebih menambah kepintaran, sok nak exam arini baru nak print..lalala~~

pastu mase duk belek2, aku cakap pun ala2 slow gitu ngan zaimi..
sebab kat sebelah ngan depan aku ada orang gak duk gune pc..

dan ade la pekerja 2 3 orang kat tempat diorang..

aku tengok slide tu banyak sangat gambar2..
tulisan nya sikit je, hiasan je banyak..hehe..

pastu aku cakap la kat zaimi, lebih kurang macam ni la...

"nak baca ape slide ni, gambar je banyak..."

dan tak sampai pun 3 saat aku ungkap kate2 tu, tetibe aku terdengar suare perempuan dengan agak kuat berkate...

"bace je la semua, baca bagi paham!"

erk???!

budak laki depan aku dah toleh ke aku, aku pandang zaimi..

rupenya akak yang keje kat dalam ni yang cakap..

tapi dia bukan cakap kat aku, dia cakap tepon..

tapi macam merespon ayat aku..

pastu aku gelak gila la ngan zaimi..
ingatkan sape la duk kondem aku tadi..haha!

bodoh tul..rase macam sequence drama Mohd Noor Kadir lak..
sambung ayat tapi dalam scene yang berbeza..


*kepada semua yang komen, yang follow, yang tinggal link, terima kasih.. lain kali buat lagi.. hehe cuma aku tak berkesempatan nak gi jenguk korang.. nnti ade mase aku jenguk la..*

(^^,)

9 comments:

  1. i rasa akak tu mmg kata kat u.
    cuma dia berlakon ja masa tu :)

    ReplyDelete
  2. oh yeke? haha kalau cam tu dia mmg shial.. :P

    ReplyDelete
  3. akak ni study kat ukm bangi kew?

    ReplyDelete
  4. haha...btul laaaa akak tu nmmg ckp ngn syazni laaa..then dia cover baekk punyerrr...hehe

    ReplyDelete
  5. haha..lawak la..

    tp sy xska ptsl..

    dlu sy ingat lebru kna senyap,tp yg slalu kecoh staff2 lebry jga..

    geram ati sy!

    ReplyDelete
  6. wahaha~
    ptsl2....
    die mmg tuju kat cik syazni tuh...
    ehem~

    ReplyDelete
  7. all: hehe.. tu la.. patutnya suh akak tu try bace, ape yg dia phm dgn slide yg penuh dgn gambar monyet, dan gambar lecturerku memluk anak musang nye..

    dah exam dah subjek tu, tak bkenaan pon ngn gambar2 tu..durghhh...

    ReplyDelete
  8. all: hehe.. tu la.. patutnya suh akak tu try bace, ape yg dia phm dgn slide yg penuh dgn gambar monyet, dan gambar lecturerku memluk anak musang nye..

    dah exam dah subjek tu, tak bkenaan pon ngn gambar2 tu..durghhh...

    ReplyDelete

Ada apa-apa nak tulis? ;)

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot