Tuesday, July 7, 2009

Aku di Za'ba..

Ye readers, saye kini berade di Za'ba..
Za'ba tu ape?

Za'ba tu asrama..haha..

walaupun ade lagi halangan untuk aku meneruskan perjuangan di UKM ni,
tapi aku bersyukur kerana aku dah dapat bilik di kolej Za'ba ini..

sbb aku mmg tak nak duduk dah kat KIAM tu..

sbb pe?

sbb KIAM tu pekerja2 dia ampeh..
haha..

hmm..aku rase kekok sikit duk kat za'ba ni..

yela.. dah lame aku dahtak duduk hostel yang style macam ni..
yg kene mandi kat luar, tiada dapur, tiada ruang tamu..

last aku duduk hostel cmni mase 2005..

pastu, start je second year aku kat UMT dulu, aku dah pindah duk umah sewa..
dua tahun aku duk umah sewa..

pastu sambung master aritu, aku duk KIAM tu..
Kiam tu pun macam rumah gak..
tak share toilet ramai2..

huhu..
jadinye arini aku kekok sedikit...

huhu..
emm..lame aku dah tak update blog..
follower pun dah btambah..
timekacih ye kerana sudi menfolow blo0g ku ini..
ade mase nnti aku trace & follow korang..

korang pe kabo?
sehat?
hehehe~

10 comments:

  1. sy chat je..tq sbb tanya hehehe

    student life huu~ rindu giler

    ReplyDelete
  2. selamat jalani hidup macam freshies
    hehe~

    ReplyDelete
  3. owhhh kiter sihat2 ajer..terima kasih gak psl sudi tnya khabar yer..hiks perasan sket!!

    ~ Mesti rasa janggal dgn suma tue kan...kena dok cam ala2`a hostel gitu!huhu

    ReplyDelete
  4. zaba ni bukn yg org terjun tingkap tu ke?
    hmmm

    ReplyDelete
  5. kimomoto: hehe.. mmg rindu.. tp master x rase sgt student life nye..

    bijan: hahaha! baiklah!

    kak gie: hehe.. mmg janggal kak, rase pelik je..hehe

    atok: yup2 disinilah kejadian itu!

    ReplyDelete
  6. wow za ba. teringat pulak sejarah :)

    ReplyDelete
  7. syaz...mne eh shoutbox syaz??
    xde neh..
    hehehe....
    ade award nk bg kt syaz..cekidaud!!!
    xD

    ReplyDelete
  8. za'ba?.. hayo..

    biasa master blok F kan.. baik2 dok sane ye kak.. saye dah tak dok ukm lg.. he

    ReplyDelete
  9. naz: kenangan ape kah? hehe..

    kak datin: hehe.. shoutbox telah diremove sbb byk sgt spam~ thanks kak! :)

    ain: akak dapat blok E..huhu..

    ReplyDelete
  10. wow za ba. teringat pulak sejarah :)

    ReplyDelete

Ada apa-apa nak tulis? ;)

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot