Search This Blog

Thursday, August 6, 2020

Acu Keluarga Iskandar | Throwback Thursday | 13 Disember 2014


Masa ni, 


ada kenduri anak sepupu abah, berlangsung kat Bora Ombak.

Dan masa ni memang tengah on series Keluarga Iskandar season 2 kat astro.

Sekali, ternampak Acu!

Aku pun dengan jakunnya penuh sopan santun dan malu-malu, menegur dia dan mintak nak bergambar sama-sama haha!

Lucky me, Hiera Hassan ni sangat peramah, jadi dapatlah bergambar kenangan dengan dia.
Weee!

++++++++++++++++++++++++++++

Aku memang sangat minat dengan series Keluarga Iskandar tu, sedih masa tu sebab dia tak ada sambungan sejak 2014 tu.

Tiba-tiba keluar filem dia tahun ni, yak yak yeay la kan!

Berkali-kali duk repeat, tapi tak puas sebab 90 minit je, event 1 hari je, dan tak ada Kak Ngah!

Eh, melalut ke review filem tu pulak. Ehehe..


PS: Entry ini tiada penutup sebab aku tak tau nak tutup macam mana, 
sepertimana permulaannya jugak.


Salam Khamis semua!



31 comments:

  1. pernah tengok sikit2 Keluarga Iskandar...yg ada Azhar Sulaiman tu kan..ada nmpk iklan movie cerita ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aah betul tu, ada Azhar Sulaiman jugak dalam cerita tu :)

      Delete
  2. lekat pulak nama acu tu..haha.. saya pun dulu suka keluarga iskandar..Tapi sekarang dah tak langgan astro. tengok kat telegram je la nanti.

    ReplyDelete
  3. Nda pernah tengok huhu
    Good day sis Syaz

    ReplyDelete
  4. untunglar dpt jumpa artis yg jeliterrr acu tuuuh.,. ;p

    ReplyDelete
  5. memang cantik acu tu, sayang betul kak ngah takde kan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan, ada yang tanya, kenapa dia tak ada, masa tu dia tengah berlakon Keluarga Bahadon, jadi tak dapat commit Keluarga Iskandar..huhu

      Delete
  6. Cantik. Kirim salam kat dia ye :)

    ReplyDelete
  7. Best cerita Keluarga Iskandar..baru tahu akan ada movie utk cerita ni..

    ReplyDelete
  8. Owhh acu
    wak tak tenguklah cerita ni.

    ReplyDelete
  9. shida layan juga cerita tu tp prasan dah lama xde kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul, 6 tahun pending sebab tak ada sponsor kalau tak silap

      Delete
  10. ammi tak tengok pun lagi filemnya. Masa kat astro dulu tak pernah miss. Rasa cerita dia cam tak fake gitu kan

    ReplyDelete
  11. waa waa jumpata artis bestnya

    ReplyDelete
  12. Cantik dia.. ramah pula tu dengan peminat..

    ReplyDelete

Ada apa-apa nak tulis? ;)

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot

Ya it's me

My photo
Senawang, Negeri Sembilan, Malaysia

Disclaimer


All content provided on this "Syazni Rahim Blog" blog is for informal reading only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information or comments on this site or found by following any link on this site.

The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information.

The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.