Search This Blog

Monday, August 3, 2020

Menangis Nak Ke Tandas

|Entry kontot|

Bertolak seawal 4.30 pagi dari Kota Bharu pagi tadi, akhirnya sampai ke Home Sweet Home di Senawang 2.30 petang.

10 jam perjalanan.

Kira ok lah, abang ipar semalam 14 jam dia kena.
Dalam sejarah, pernah sangkut 20 jam, masa tu sarat mengandungkan adam.
Haha!



Siapa yang menangis nak masuk tandas?
Adik ayu la.. abang-abang singgah masjid kat Bentong sebab nak kencing, dia melalak-lalak dalam kereta sebab nak icin kat tadash.

😅


Padahal belum potty train lagi, baru 2 tahun lebih kot..huhu..

Ada-ada je adik ayu ni.

Maaf atas ketidaksempatan untuk blogwalking, 
insyaallah nanti ku berjalan jalan ke blog blog semua 😄

Ada yang sangkut jem jugak kat sini?

28 comments:

  1. Alhamdulillah selamat sampai
    Kalau tak jumpa jem okaylah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah, walau jumpa jugak jem sikit2..hehe

      Delete
  2. ehehe memang tabahla journey kalo musim perayaan..
    saya kalo raya haji n cny mmg banyak dok rumah. dlu lagi time dok Penang..
    seksa yang amat kalo cuti hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan.. penat menempuh perjalanan yang panjang + jem, tapi tak apa, bukan selalu ;)

      Delete
  3. Jem ramai yg balik kampung..balas dendam hari raya aidilfitri haritu hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul, saya pun rasa semua kes dendam ni hehe

      Delete
  4. penat juga duduk dalam kereta lama2 nak tempuh jem tu. ♕Tiara Sapphire♕

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah selamat sampai home sweet home

    ReplyDelete
  6. Tengok abg keluar ke tandas, mestilah nak ikut, boringla tu ddk lama dlm kete, alahainya comelnya anak syaz tu..geram tengok..rasa nak tarik2 pipi tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah sebab dia penat dah duduk je dalam kereta agaknya hehe

      Delete
  7. tuari baca ada org smpi 17 jam balik dari kl ke kb., siap solat tepi highway merapoh lagi., huhuhu

    ReplyDelete
  8. Alahai lamanya.
    Apapun selamat pulang ke rumah.

    ReplyDelete
  9. hari tu hampir 12 jam jugak atas jalan dari KL ke Pokok Sena, Kedah. Hahahah...sampai tidur tepi highway sebab ngantuk sangat memasing

    ReplyDelete
  10. Alhamdulillah sepanjang balik kg dan bercuti shida x sgkut dgn jem..legaaa hehee

    ReplyDelete
  11. Alhamdulill.. selamat sampai..
    Alololo.. Comelnya Ayu nangis nak ikut abang gi tandas ye.. hehehe

    ReplyDelete

Ada apa-apa nak tulis? ;)

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot

Ya it's me

My photo
Senawang, Negeri Sembilan, Malaysia

Disclaimer


All content provided on this "Syazni Rahim Blog" blog is for informal reading only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information or comments on this site or found by following any link on this site.

The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information.

The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.