Pages

Search This Blog

Sunday, August 2, 2020

Ghostpital 2 - Dr Kamarul Ariffin | Review Buku


Sepertimana buku Ghostpital yang pertama, Ghostpital 2 ni memang tidak mengecewakan langsung!

Serius cakap, kepada penulis yang nak buat buku bertema cerpen, anekdot, antologi yang berkonsepkan sesuatu tema, boleh belajar dari cara Dr Kamarul ni tulis.

Penuh variasi, storyline punya build up memang terbaik, informatif, sambil baca sambil belajar ilmu baru, dan yang penting plot twist dia memang unsangkarable jugak lah ahaha

Buku ni asalnya dah habis kot, jadi ada sekali tu aku scroll FB, ternampak post yang dia bukak order tapi limited, terus sambar!


Yang best tu, siap dapat tandatangan penulis..yeehaa!
Bungkusan memang elok, tapi yang geram tu anak aku yang telah mengkomotkan cover buku ni..arhh geram!

Ok, korang pun mesti dah boleh agak aku nak bagi rating berapa bintang untuk buku ni kan?

Ya semestinya 5 bintang!
⭐⭐⭐⭐⭐

👏👏

Siapa yang berminat nak dapatkan buku ni sebelum habis yang fizikal copynya, boleh dapatkan kat sini!



Ps: Aku baru tau dekat hospital ada makmal tidur.





22 comments:

  1. Cantik tandatangan doktor.
    Pinjam boleh? Hehe.

    ReplyDelete
  2. Kalau tgk tajuk macam cerita hantu

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu cikgu, cerita hantu dan mistik2 berkaitan hospital :D

      Delete
  3. Selamat mmbaca...lama xbaca novel hehe

    ReplyDelete
  4. okey, ni cerita seram ke camne?kalau citer seram, x mau baca..kang ngigau..haha..

    ReplyDelete
  5. mommy takut betul nak baca buku hantu2 ni. hhe

    ReplyDelete
  6. Buku-buku camni best layan. Tengok la nanti boleh masuk dalam list.

    ReplyDelete
  7. huurmm citer seram macam ni saya pass la.. x snggop haha..
    sejenis penakot..

    ReplyDelete
  8. Best bila penulisan dna penyampaian kena dengan selera kita.. laju je membaca kan..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana meninggalkan komen, dengan komen anda, saya rasa gembira kerana saya tau coretan saya dibaca~

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot

Disclaimer


All content provided on this "Syazni Rahim Blog" blog is for informal reading only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information or comments on this site or found by following any link on this site.

The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information.

The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.