Search This Blog

Sunday, August 16, 2020

Mengusik Alan Anak Mak Jah


Entry ini tiada motif.
Saja nak abadikan kat sini, aku komen mengusik kat Ig Zain Ruffedge, dan dia balas.
Ahahah *gelak mak jah


Aku dulu masa zaman baru nak kenal dunia dalam tahun 2004 -2005 dulu, minat betul kat Zain ni kah kah kah! Habis crush la kat dia ni dulu, cute lah agaknya kat mata aku yang umur 18 tu..



Siap masa tu, ada sorang budak matrik yang riak gila sebab dia ada bergambar berdua dengan Zain ni, katanya Zain ni jiran dia lah, senior sekolah dia lah yada yada..

Kami yang lain berbulu je telinga.
Huh.

Kenangan silam zaman muda mudi.
Sekarang jangan kata zain, aku pun dah tua 😂


Ok tu je nak taip malam ni.
Kan dah cakap, entry takde motif..kih kih



24 comments:

  1. Suka tgk dia berlakon drama keluarga iskandar

    ReplyDelete
  2. Hahaha, Ruffedge ni sezaman dengan V.E dulu, best layan. Kire macam Backstreet Boy & Westlife Malaysia.

    ReplyDelete
  3. ohh..baru tau yg dia ni penyanyi

    ReplyDelete
    Replies
    1. dulu2..sekarang tak menyanyi sangat dah rasanya

      Delete
  4. minat juga dia nie.. handsome lah masa zaman bebudak dulu.. hahaha

    ReplyDelete
  5. kalau kumpulan ruffedge ni, akak minat Sein..Zain ni skrg makin ensem..especially pas dia berlakon citer apa ke yg dia jdi sugar daddy tu..ada tayang kat tv3..baru lagi citer tu...allah, ensemnyaaa nengok dia dlm citer tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha cerita apa tu kak? Alamak mesti saya terlepas ni, baru2 ni tengok dia dalam Keluarga Iskandar dengan Lesen Besar, mok mok dah sikit dia, tapi hensem la jugak lagi kikiki

      Delete
  6. suka kalau kita komen kat ig artis dan dia balas... ada jugak antara artis kita komen bukan kata balas like pun idak...

    hahahah watak alan tu memang kelakar abis, pandai diaorang buat jd kita teringat watak alan yang gembeng hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan, kena betul watak alan tu dengan dia ahaha

      betul kak, ada yang memang takkan like atau reply, takut kalau reply kat sorang, yang lain pun nak jugak nanti merajuk..

      cam kelakar pun ada eheh

      Delete
  7. biarlah takde motif..tapi sesekali biarlah kenangan lalu mengusik jiwa gitu.

    sapa crush ammi dulu ye?? jap pikir jap...lupa plak.

    ReplyDelete
  8. lagu2 diorang pon boleh tahan kan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. bolehlah..saya pun dah tak ingat sangat lagu2 yg lain kecuali khayalan dengan bila rindu ahaha

      Delete
  9. Zaman-zaman membesar dengan lagu-lagu ruffedge ni.

    ReplyDelete
  10. zain ruffedge dulu mmg sangat popular sekali ngan cat farish. huhu.

    ReplyDelete
  11. oh abg sado heheee ^_^ layan juga lagu dia dari ruffedge..

    ReplyDelete

Ada apa-apa nak tulis? ;)

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot

Ya it's me