Thursday, September 3, 2020

12 Hari Sebelum Jadi Abang | Throwback Thursday | 3 Oktober 2015


Terjumpa gambar ni.
Masa ni tengah sarat mengandungkan amir.
Tengah mengenang sayunya nak 'duakan' adam masa ni.
Sebab first time jadi emak kan, aku risau bila dah ada anak lain, kasih sayang untuk anak-anak terbahagi.



Rupanya aku silap.
Kasih sayang untuk anak-anak, tak terbahagi, tapi dia menambah!

Aku ingat dari 100%, sorang akan dapat 50% / 50%

Rupanya, setiap seorang dapat 100%
Total jadi 200%!

Silly me.

Cot ni pun dah selamat jual pada jiran, dah lain dah sangat keadaan kat rumah tu berbanding masa zaman anak 1 ni.

Syukur 💕

 

20 comments:

  1. Alhamdulillah..dan dah ada Ayu pun sekarang maka makin bertambah rasa sayang.

    ReplyDelete
  2. semoga mereka membesar menjadi anak yg soleh :) ♕Tiara Sapphire♕

    ReplyDelete
  3. Semoga anak-anak akak menjadi penyejuk hati ibu bapa .. :)

    ReplyDelete
  4. SEMOGAANAK2 KESAYANGAN SIHAY WALAFIAT

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah..rezeki anak masing masing dapat sama rata :)

    ReplyDelete
  6. Sometimes bila benda dah jadi baru kita tau result kan. kita mmg suka over thinking .. nama pun pmpuan kan

    ReplyDelete
  7. Ammi dulu..lagi 12 hari Khilfi nak jadi abang dia tersadai kat hospital sebab kene denggi. Dengan ammi sekali bertapa kat hospital. Dengan perut mcm tong, badan mcm tong..aduhaiii.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ya Allah, kenangan betul tu ammi, dengan dah sarat, nak seret badan pun tak larat masa tu kan, kena duk spital lak..adesss

      Delete
  8. Alhamdulillah 🌹🌹
    Semoga membesar menjadi anak yang soleh dan solehah

    ReplyDelete
  9. semoga anak2 syaz membesar dengan sihat dan menjadi anak yg soleh dan solehah

    ReplyDelete
  10. Alhamdulillah..amanah yg tak ternilai drnya..sayang hingga jannah..
    shida pn jenis syg anak2 buah..ingatkan dah makin byk makin berbagi-bagi..rupanya..sekain tmbah syg semuanya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan shida, rasa bersalah pulak pada Allah sebab salah sangka dengan pecahan niali kasih sayang tu dulu..huhu

      Delete

Ada apa-apa nak tulis? ;)

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot