Galas | Fiksyen


Januari 2020.

Khalis memang tak faham kenapa emak masih nak tinggal dan bekerja di rumah agam yang sudah semakin usang ini. Apa yang emak sayang sangat




Content cerpen ini telah dikeluarkan untuk projek seterusnya, stay tune!

Terima kasih untuk sokongan!




Post a Comment

26 Comments

  1. Wowwwe...fantastic..good job.
    Otomatik akk baca bila nmpk entri terbaru syaz pagi ni. Akk sukalah gaya bahasa syaz, simple tapi realistik. Tingin juga akk nak menulis, adalah juga bakat sikit2 tapi dah berkarat teruk, hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihi terima kasih kak, sudi baca ;)
      Jom kak, menulis :D

      Delete
  2. Oh! penulis rupanya baharu Mrs. A tahu nih!

    ReplyDelete
  3. great..

    lelaki dalam gambar tu ammi suka lakonan dia..apa nama dia ammi pun taktau

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih baca :D
      Oh itu Amerul Affendi hehe..

      Delete
  4. Cikbunga drop here ๐ŸŒน๐ŸŒน

    ReplyDelete
  5. Best nya cerita ni. Boleh buat drama la. 2 kali akak ulang baca.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeke kak diana, Ya Allah terima kasih sebab sudi baca :D

      Delete
  6. Replies
    1. hehe terima kasih uncle, susah betul nak komen dekat blog uncle sekarang, kadang2 lepas tekan publish komen, dia hilang huhu

      Delete
  7. terbaik syaz.. menarik citer ni

    ReplyDelete
  8. menarik boleh buat skrip drama ni kreatif sekali

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih atas kata2 semangat kak PI ;)
      Ada ke panel drama sudi nak bekerjasama agaknya ek ehehe

      Delete
  9. Sedihnya. Kalau khalis tahu siapa Puan Rauhah tu sebenarnya mak dia. Tak tahu apa reaksi dia.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Reaksi Khalis tu saya serahkan pada reader untuk bayangkan sendiri kikiki

      Delete
  10. macam cerita ombak rindu, plot twist dia .. hehehe
    Patotla Khalis perlu sentiasa ada depan mata and Khalis punya perangai baran pun sama mcm Puan tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ahah bestnya Atie dapat tangkap part sama baran tu ;)

      Delete

Setiap ulasan yang ditulis adalah dibawah tanggungjawab yang memberi komen. Sekiranya mahu berhubung dengan saya, hubungi saya di syaznirahim@gmail.com :)

Every comment written is under the responsibility of the commenter. If you want to contact me, reach me at syaznirahim@gmail.com :)

Apa yang saya tulis di blog ini dahulu, saya sendiri mungkin sudah tidak bersetuju dengan content itu pada hari ini. Semestinya segala penulisan dalam blog ini tidak sesuai untuk dijadikan rujukan (citation/reference) dalam penulisan artikel / jurnal saintifik. Pemilik blog tidak bertanggungjawab sekiranya isi kandungan blog ini diambil sebagai rujukan akademik.

What I wrote on this blog before, I may not agree with the content today. Certainly all writing in this blog is not suitable to be used as a reference (citation/reference) in the writing of scientific articles/journals. The owner of the blog is not responsible if the content of this blog is taken as an academic reference.