Search This Blog

Monday, September 21, 2020

Selipar Baru Ayu

 Kalau sesiapa yang ingat, beberapa bulan lepas aku ada cerita pasal zaimi belikan ayu selipar baru yang ayu suka gilaaa tu.


Jumaat lepas, dia belikan lagi anak perempuan dia yang sorang ni selipar baru lagi. Hahaha

Sebab apa, sebab kaki si ayu ni cepat sangat membesar, tiba-tiba selipar yang beli bulan 6 haritu dah tak muat dah.

Mengikut emak dia la agaknya jenis kaki besar dan lebar haha!

Jadi, betapa sweetnya la hai ayahnya pilih warna purple ada pony.

Seronok tak terhinggalah adik ayu!

Sampai ke dalam rumah dipakainya!

Hijau aku hahahah!

Itulah sahaja entry berkenaan selipar baru adik ayu 😜

Ok selamat malam, esok kerja hihih..

32 comments:

  1. Memang betul Syaz, from my experience kaki budak memang cepat membesar.
    Baru beberapa bulan beli kasut baru, dah tak boleh pakai, bertabahlah wahai ibu-ibu, hehehe :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan, nak beli kena beli besarrrr baru boleh pakai lama sikit hehe

      Delete
  2. sinnggah tgk selipar baru..done follow..:)

    ReplyDelete
  3. Cepat juga kaki dak Ayu membesar.
    Selipar budak-budak memang comel. Selalu saya cakap hendak pinjam boleh tidak? Kalau ada saiz dewasa pun hendak satu juga. Eh melebih pula. Hehe. Tunggu bulan 12 pula Syaz kongsi selipar apa pula dibeli.

    ReplyDelete
    Replies
    1. comel2 kan selipar diorang, terutama budak perempuan hehe

      Delete
  4. Cute je. Hehe berbunga-bunga hati Ayu ya.

    ReplyDelete
  5. alolo omeynya slipper purple unicorn Ayu, pinjam buleh :)

    ReplyDelete
  6. atoto comeynya selipar baru...adik ayu,akk nk pinjam bole? ngeh3

    ReplyDelete
  7. Anak bongsu saya peminat purple, semua benda dia nak purple. Boleh join Ayu la lepas ni, selipar purple jugak..

    ReplyDelete
  8. Boleh koleksi sebab selipar budak semua cecantik dan kiut🌹🌹

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan! tapi selipar anak2 saya pun cepat je buruk, sebablasak sangat kot hehe

      Delete
  9. pandai ayahnya belikan, comel selipar ponny tuh

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya kan, tak sangka ayah dia pandai pilih barang untuk anak dara dia ni hehe

      Delete
  10. purplenya selipar ayu.. mesti seronok dia dpt kasut baru

    ReplyDelete
  11. anak sulung ammi spesis gini..beli 3 bulan dah tak muat. beli besar nau kang dah serupa kapal pulak. skrg ni pun kaki dah size 8..umur baru nak masuk 12. maknya dah umur 41 kaki baru size 5 tak besar2 hahahha

    ReplyDelete
    Replies
    1. anak ammi sama macam saya kecik2 dulu kikiki..
      kecik2 dah kena pakai kasut orang dewasa :D

      Delete
  12. cartoon pony mmg ssuai dgn kanak2 gegurl kan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah shida, walaupun kan, ayu sebenarnya tak layan pun cerita tu, dia taknak tengok hahaha

      Delete
  13. Comel seliparnya. anak buah pun suka pony. semua nak pony je.

    ReplyDelete
    Replies
    1. cute kan pony tu. Yang ni ayah dia yang minat nak belikan untuk anak, anak takde pulak layan pony hahaha

      Delete

Ada apa-apa nak tulis? ;)

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot

Ya it's me