Thursday, December 17, 2020

Buah Tangan Shikin Razali | Thankful Thursday

 Sabtu lepas, masa tengah pack barang nak balik kampung, ada parcel sampai.

Fikir punya fikir, rasanya tak ada beli apa-apa pulak.


Bila dah buka, rupanya hadiah dari sis Shikin Razali!

Terima kasih sis Shikin Razali!

Baru teringat yang aku pernah terpilih untuk dapat hadiah..hihihik

Shikin Razali. Merupakan seorang Pembantu Pustakawan, seorang perawat urut terapi buang angin bagi wanita dan seorang blogger. 

Dapat planner lah, dan planner ni memang win dari planner yang lain tau!

Jom zoom in!

Ada planner 2021, ada planner kewangan, ada business card sis Shikin, dan ada planner meja/dinding 2021.

 

Ini rupa belah belakang planner tu.

Ada mutiara kata kat situ, pasti membantu bila tengah down hehe.. 

Dalam dia memang cantik, tak kosong.

Ada macam macam design. 

Siap ada ruang untuk self reflection lagi. 


Ada to do list; baca Al Kahfi.

Nice sangat❤️ 


Ada notes macam macam berkaitan islam, ini salah satu, berkaitan AlQuran dan Tajwid. 


Ada juga ruangan untuk reading list. 


Nota yang bagus, dan permulaan setiap bulan ada cover yang cantik! 


Ada ruangan untuk doodles.

Bak kata Jep, kalau susah nak terangkan, lukis ๐Ÿ˜‚

 Terima kasih Sis Shikin Razali, semoga murah rezeki sekeluarga hendaknya ๐ŸŒบ

Jom semua terjah blog Shikin Razali!

Klik gambar beliau di bawah ๐Ÿ˜

46 comments:

  1. Berbeza warna. Selamat menyimpan perancang buku itu. Hehe.

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah rezeki.. bestnya dapat planner.. huhu dah lama tak terjah blog kak shikin..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah.. nanti terjah la blog beliau hehe

      Delete
  3. yay! new planner!! tahniah kak syaz :)

    ReplyDelete
  4. TAHNIAH... sis pernh dpt gak dr shikin,.. tp adiah lain la.. tetap best! =D

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah..rezeki akhir tahun..menarik planner nya..

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah, ada planner makin semangat la nak melangkah ke tahun baharu ya :)

    ReplyDelete
  7. Wah rezeki heheh. cantik planner niii

    ReplyDelete
  8. Bestnya dpt planner sempena kedatangan tahun baru ni.. tahniah syaz!!!

    ReplyDelete
  9. nice..warna pun nice.
    penah beli utk kids punya planner dulu. 2 bulan je anak-anak ni beriya tulis diary..follow segala mak nenek. pastu senduuuu

    ReplyDelete
  10. Menarik planner ni. Colourful pages dan ada macam macam. Tahniah kak Syaz.

    ReplyDelete
    Replies
    1. menarik kan? alhamdulillah terima kasih fiza :)

      Delete
  11. cantik planner tu..semangat nak tulis hari-hari..hehe

    ReplyDelete
  12. Alhamdulillah, terima kasih sis krn buat entri untuk saya.. hihi hope you like it.. and terima kasih jgk kerana selalu singgah ke jurnal saya..๐Ÿ˜Š

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama2 kak shikin, semoga terus sukses jurnal nya ya ;)

      Delete
  13. Cantik, nice nyaaaaa! Saya sukaaaa lahhhhh yang jenis gini.. hehe

    ReplyDelete
  14. Bestnya dapat planner.. Kak shikin mmg rjin bg hdiah. Dulu prnh mrasa gak. Smga dimurahkan rezeki utk kak shikin

    ReplyDelete
  15. Wahh tahniah!! Cik TK pun ada dapat jugaaa

    ReplyDelete
  16. Alhamdulillah rezeki hee Tahniah sis Syaz :)

    ReplyDelete
  17. Bestnya dapat planner. Ai tetiap tahun happy dapat planner, pastu simpan. Sejenis hobi.

    ReplyDelete

Ada apa-apa nak tulis? ;)

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot