Wednesday, December 30, 2020

Parit Samsu | Jun 2011 | Wordless Wednesday

 


28 comments:

  1. sibbaik menyandar ke kiri ahkak tu., kalo nyandar kebelakang mesti jatuh kebawah kannn., hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. harap-harap abang tu tolong lah tarik balik naik ke atas hahah

      Delete
  2. ni gambar masa bercintan cintun ke

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. gambar masa pergi kenduri rumah kawan sebenarnya hahaha

      Delete
  4. Replies
    1. pestaim sampai ke Parit Samsu, teruja pulak menengok parit2 depan rumah diorang ni hahaha

      Delete
  5. ikan mengintai dlm parit tu syaz

    ReplyDelete
  6. Pernah dengar nama parit samsu kat mana ea

    ReplyDelete
  7. Zaman muda remaja, dating tepi parit :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha sementara tunggu kawan bungkuskan makanan kenduri masa ni

      Delete
  8. kesian nama parit tu.
    Tambah ng kan dah jadi produk Korea.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha! kawan saya tu kata, orang yang bagi nama tempat ni, samsudin. entahlah kot dia mengenakan kitorang hahaha

      Delete
  9. dating tepi parit ye... kikikiki

    ReplyDelete
  10. lain macam tempat posing gambarnya.. hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..excited first time sampai kawasan ada parit cantik macam ni hahaha

      Delete
  11. Wahhh gambar dating zaman muda remaja niiii!!

    ReplyDelete

Ada apa-apa nak tulis? ;)

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot