Parit Samsu | Jun 2011 | Wordless Wednesday

 


Post a Comment

28 Comments

  1. sibbaik menyandar ke kiri ahkak tu., kalo nyandar kebelakang mesti jatuh kebawah kannn., hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. harap-harap abang tu tolong lah tarik balik naik ke atas hahah

      Delete
  2. ni gambar masa bercintan cintun ke

    ReplyDelete
  3. Zaman muda remaja ya ๐Ÿ˜

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. gambar masa pergi kenduri rumah kawan sebenarnya hahaha

      Delete
  5. Replies
    1. pestaim sampai ke Parit Samsu, teruja pulak menengok parit2 depan rumah diorang ni hahaha

      Delete
  6. ikan mengintai dlm parit tu syaz

    ReplyDelete
  7. Pernah dengar nama parit samsu kat mana ea

    ReplyDelete
  8. Zaman muda remaja, dating tepi parit :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha sementara tunggu kawan bungkuskan makanan kenduri masa ni

      Delete
  9. kesian nama parit tu.
    Tambah ng kan dah jadi produk Korea.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha! kawan saya tu kata, orang yang bagi nama tempat ni, samsudin. entahlah kot dia mengenakan kitorang hahaha

      Delete
  10. dating tepi parit ye... kikikiki

    ReplyDelete
  11. lain macam tempat posing gambarnya.. hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..excited first time sampai kawasan ada parit cantik macam ni hahaha

      Delete
  12. Wahhh gambar dating zaman muda remaja niiii!!

    ReplyDelete

Setiap ulasan yang ditulis adalah dibawah tanggungjawab yang memberi komen. Sekiranya mahu berhubung dengan saya, hubungi saya di syaznirahim@gmail.com :)

Every comment written is under the responsibility of the commenter. If you want to contact me, reach me at syaznirahim@gmail.com :)

Apa yang saya tulis di blog ini dahulu, saya sendiri mungkin sudah tidak bersetuju dengan content itu pada hari ini. Semestinya segala penulisan dalam blog ini tidak sesuai untuk dijadikan rujukan (citation/reference) dalam penulisan artikel / jurnal saintifik. Pemilik blog tidak bertanggungjawab sekiranya isi kandungan blog ini diambil sebagai rujukan akademik.

What I wrote on this blog before, I may not agree with the content today. Certainly all writing in this blog is not suitable to be used as a reference (citation/reference) in the writing of scientific articles/journals. The owner of the blog is not responsible if the content of this blog is taken as an academic reference.