Friday, December 18, 2020

Zoom In Kalendar 2021 ManjaKu

 Kelmarin pergi ManjaKu sebelah Tesco Kota Bharu, beli barang Ayu sikit.

Lepas bayar, cashier bagi 1 kalendar 2021 ❤️

Pada pandangan pertama dah nampak dia menarik, sebab warna dia pink hihihik


Jom Zoom In rupa dia macam mana belah dalam.


Lebih kurang kalendar Pusheen haritu, bahagian yang tak menghadap kita masa kita duduk kat meja adalah produk yang dijual kat kedai dia.

Macam kat atas ni memang antara brand favorite aku, baju budak Baby Hippo.
Sangat sangat fav!

Sebab kain dia sedap dan selesa budak budak pakai, yang penting baju dia murah dan tahan lama.

Serius bae sangat Baby Hippo ni tau!


Genki pulak memang brand fav aku untuk pampers anak anak. Buat masa sekarang, tinggal ayu je masih pakai pampers. Nanti bila ayu dah potty train, mesti rindu zaman anak berpampers..huhu

Ke tak rindu ek?


Belah belakang sekali ada senarai cuti am di Malaysia unruk 2021.


Ada jugak kalendar penuh setahun untuk 2021 dan 2022.


Ini rupa dia untuk bulan Januari 2021 nanti, lagi beberapa hari je kan nak masuk.
2020 ni rasa cepat sangat habis..


Itu je lah kot yang ada dalam kalendar ni, untuk bulan lain pun sama je konsepnya.

++++++
Siapa terlepas cerpen terkini boleh klik gambar di bawah 👯





Bye peeps 😊

39 comments:

  1. Replies
    1. saya pun, sejak PKP memang lama tak ke sana, asyik order online hehe

      Delete
  2. Cantik calendar tu, ada ruang nak tulis segala birthday, meeting ke :) Warna pun cantik, kaler pink :)

    ReplyDelete
  3. k.fiezz pun baru dpt kalendar 2021.

    ReplyDelete
  4. kalau ade lebih tu pas la kat sini satu...

    ReplyDelete
  5. Comel! Saya sukaaaa sebab ianyaa pinkkk. hehee.... Kalau kat rumah sy, mak suka tengok kalendar kuda tu haaa.. memang beli tuh aje...

    ReplyDelete
    Replies
    1. betuuulll itu kalendar fav golongan mak mak hehehe

      Delete
  6. kemain warna warni.. bakal ibu2 best la tgk

    ReplyDelete
  7. belum ada lagi kelendar utk tahun depan hu hu

    ReplyDelete
  8. Tak dapat lagi kelender 2021.. hehehe..

    ReplyDelete
  9. Replies
    1. saya pun looking forward zaman ni habis kikiki

      Delete
  10. belum ada lg calendar 2021 nantila cari hehe

    ReplyDelete
  11. Warna pink lagi. saya pun suka! Banyak dah koleksi calendar meja kak syaz :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha tu lah, tapi yang ni bagi kat mak mertua hehehe

      Delete
  12. cantikk..kita pun skang dah suka dapat kalendar sebab da ada meja opis nak letak hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan, sebab ada meja tu yang jadi semangat tu hehe

      Delete
  13. cantik kalendar tu :)
    shida dapat hat kuda jer ^_^

    ReplyDelete
  14. mark cuti siap2 utk next year, hope kita smua xyah berkurung dah dlm uma

    ReplyDelete
  15. Dah nak tahun baru dah.. cepat je kannn

    ReplyDelete
  16. aida beli 2 kalendar kat Daiso. sebab besar, senang nak conteng!
    then byr zakat laki bini, dpt lagi 2 kalendar.
    semlm, dpt kalendar dari masjid dekat dgn rumah.
    alhamdulillah...

    ReplyDelete
  17. Besar jugak kalendernya. kalendar ika kecik benor beli dekat kaison hehe. sebab nak beli besar takda space nak letak huuuu tapi comel la kalender sis kaler pink. hee

    ReplyDelete

Ada apa-apa nak tulis? ;)

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot