Friday, January 15, 2021

ANEH | FIKSYEN

Ilham datang, jadi ketuklah keyboard terus alang-alang hari ni cuti di Negeri Sembilan. 

Ini adalah sambungan dari TROFI DAN EDNA 

Semoga terhibur πŸ˜€

ANEH


2016

Najah mengerling jam di tangan kirinya entah buat kali ke berapa. Bayangan Yasmin masih juga belum kelihatan.



Content cerpen telah dikeluarkan untuk next project.
Terima kasih untuk sokongan πŸ€—

Stay tune


33 comments:

  1. ANEH SEKALI PERASAAN KITA KAN....... MENARIK CERPEN SYAZ

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihi aneh kan 😘
      Terima kasih kak PI sudi baca dan komen ❣️

      Delete
  2. Fuuhh..panjang cerita akak hari ni. Sebab cuti semalam kan, banyak ideanya.
    Begitu kisahnya macamana aqim boleh kahwin dengan yasmin. Cinta pertama sukar dilupakan. Najah pun tak cintakan aqim hanya sekadar untuk memiliki. Kesian betul Aqim jadi mangsa.
    Ala apeni, Najah baru nak suka kat Hatim sekali Edna ada pulak..ni yang date Hatim dengan Edna haritu, kan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe.. kebetulan dapat idea masa cuti, anak2 pulak tak kacau 😊
      Terima kasih fizah, sudi baca dan komen!

      Bukan dating haritu, tapi next next time punya kupi kupi 🀭

      Delete
    2. Okay okay, banyak kali dating lah kiranya nih..baik, nantikan sambungan :)

      Delete
  3. Oh Najah...... i just dont know why are u doing this and how are u doing this..... ish ish

    ReplyDelete
    Replies
    1. Najah pun tak mengerti.
      Hehehe
      Terima kasih atie, sudi baca dan komen 😘

      Delete
  4. simpan dulu, ade masa nanti br baca

    ReplyDelete
  5. ada sambungan lagi kan? kita tungguuuuuuu~~

    ReplyDelete
  6. semakin menarik jalan ceritanya. Ralik membacanya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih abam kie sudi membacanya 😊

      Delete
  7. Replies
    1. Itulah hehe..
      Terima kasih SK sudi baca dan komen 😊

      Delete
  8. Fuh..berat sungguh konflik dalam diri Najah ni. Kesian pulak kat anak tu bila mak ayah berpisah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Berat dan bersarang sekian lama.. hehe

      Terim kasih kak ujie sudi baca dan komen 😊

      Delete
  9. Tengok Syaz up cerpen baru uncle sedar hari ni jumaat! Uncle tau Syaz up cerpen hari jumaat.

    ReplyDelete
  10. alah alah alahhh mak mertua ponnn...

    yg lelaki pun satu... waduhhh ehh emo plak sy dibuatnya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihihi terharu saya ada orang emo dengan cerita ni 😊
      Terima kasih sudi baca dan komen 😊

      Delete
  11. Hmm.. selfish najah ni dr sekolah lg niat dah x betul.. kesian aqim.. skrg dia dh jatuh hati kt hatim pulak lah tu.. adakah ini dikatakan cinta?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rasa-rasa ada jodoh tak? Dia berubah tak? Hehehhe
      Terima kasih sudi baca dan komen :)

      Delete
  12. Syaz sgat berbakat! teruskan usaha syaz! <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Huhu belajar2 menulis je shida.. terima kasih 😘

      Delete
  13. ini pun nina bookmark dulu.. ngeh2

    ReplyDelete
  14. Akk tertunggu2 sambungan cerpen sbl ni, rupa2nya dah twrlepas,ni ha marathon baca 2 cerpen sekaligus.
    Puas hati baca dua2 cerpen ni, perjalanan hidup hatim, dan najah..2 watak penting ni begitu complicated, pandai betul syaz jalin jalan cerita terutama kisah hidup hatim tu.
    Wah nmpknya dah boleh keluar novel kedua nih.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe aah perasan juga akak tak drop comment di cerpen ni. Terima kasih kak atas comment, alhamdulillah seronok saya bila pembaca suka 😘

      Delete

Ada apa-apa nak tulis? ;)

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot