Friday, January 15, 2021

Komik Lawak Kampus Tiba di Rumah

Selasa lepas, ada 1 bungkusan sampai.

Simple saja bungkusannya, bila buka, memang terus je nampak  isi barangnya.
Rupanya  kiriman tanda ingatan dari Blogger Anies πŸ˜‡

Terima kasih!


Anies bagi aku komik Lawak Kampus ni.
Tau tak apa jadi lepas bungkusan ni dibuka?



Terus je budak dua ketul ni berebut-rebut nak.
Terus ambil buat harta.

Haha!

Terima kasih Anies, gembira anak-anak lelaki saya.
Khusyuk masing-masing menelaah komik πŸ˜‚

Adalah aktiviti baru sikit.
Masing-masing dah bosan sangat.

Minggu depan dah nak sekolah.
Minggu ni mak kasi can!

Amir tu patutnya dah kena sekolah, tapi kes 3K++, ayah suruh cuti dulu sementara ni.

Oh by the way, kawan-kawan jom ke blog Anies! 

++++++

Sesiapa terlepas latest cerpen boleh klik gambar di bawah 😊


44 comments:

  1. Kenapa Batman muka sedih ke? hehehe

    ReplyDelete
  2. waahhh seronok la diorg boleh baca komik

    ReplyDelete
  3. Seronok baca komik. Moga terhibur.

    ReplyDelete
  4. Yeay, dapat juga. Tahniah kak. wah memasing dah cop. Budak lelaki sukalah baca komik :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihi itulah, kejap je selesai dah baca 😁

      Delete
  5. Waah . Kak Anies memang berhati mulia ya!.
    Aku juga pernah dikirim gift dari kak Anies ke Indonesia.

    ReplyDelete
  6. Teringat zaman kanak-kanak dulu kalau dapat komik mengadap berulang-ulang pun tak bosan haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Paling saya suka ulang2 baca, komik doraemon hehe

      Delete
  7. wak nak komik batman.. hehehe

    ReplyDelete
  8. Budak2 mmg suka lawak kampus ni... anak2 kakmim mmg collector lawak kampus πŸ˜‚πŸ˜‚

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha lawak dia simple kan, budak2 suka πŸ˜‚

      Delete
  9. Sama jugakk lah dapat buku komik dari kak aniess

    ReplyDelete
  10. Bagus ada jugak aktiviti berfaedah utk anak2

    ReplyDelete
  11. Alhamduliilah. Rezeki mak rezeki anak.

    ReplyDelete
  12. Alhamduillah, rezeki kak, kalau dahulu selalu beli gempakz nak layan lawak kampus hehe

    ReplyDelete
  13. mesti seronok dorg baca komiknya

    ReplyDelete
  14. kita bawak bekal pergi opis ni..hahahah..buat baca2 masa boring buat kerja

    ReplyDelete
  15. Tahniah! shida pun dapat satu dr kak aniez :)

    ReplyDelete
  16. anies dgn komik tak dpt dipisahkan. free dr opis. haha
    komik2 anies byk yg xbaca lg. huhu

    ReplyDelete
  17. Wahh nostalgia. Isu pertama Lawak Kampus. Dulu baca komik ni tahun 2004.

    Dah 17 tahun berlalu. Cepat pulak rasanya.

    ReplyDelete
  18. laen kali klu nak bagi kene bagi lebih lah, anak pon dah 3 org kan, mesti berebut2

    ReplyDelete

Ada apa-apa nak tulis? ;)

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot