Saturday, February 13, 2021

Cerpen Terkini?


 

Ada yang tanya, lama tak ada cerpen baru.


Bila cerpen baru nak keluar kat blog?

Aduh maaf..

Memang tak ada cerpen baru lagi buat masa ni.

Satu, sebab musim final exam pelajar. Proses carrymark dan sebagainya memang buat otak kreatif jadi beku kejung 😂


Lately juga aku tak sihat, kena selsema dan sakit-sakit urat.

Jangan kata cerpen, kerja hakiki pun tertangguh.

Dan yang terakhir, malas.

Ahahaha.

Entah kenapa, seiring dengan kesibukan dan kesihatan, kemalasan pun join sekaki.

Hew hew hew.

Harap menjawab persoalan 😆

11 comments:

  1. Ok syaz, take your time. Mmg kalo dah malas, mood tadak..blog ke mana, kita ke mana kan.

    Akk pun skrg byk kt fb sbb byk buat iklan, so jadi tak berapa ada masa kt blog. Tapi akk ttp tunggu cerpen syaz.

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyaallah, mana tau kak tiba2 ada idea dan kerajinan

      Delete
  2. Get well soon sistur... Moga sihat dan dipermudahkan segala urusan ya.. Amin

    ReplyDelete
  3. Kurang rehat kot. Pelan-pelanlah, siapkan satu-satu kerja yang utama.

    ReplyDelete
  4. ok. nk kena baca cerpen2 sbelum ni dulu ni

    ReplyDelete
  5. Takpe.. take your time Syaz..
    Semoga diberi kesihatan yang baik dan dipermudahkan segala urusan Syaz..

    ReplyDelete
  6. take your time and get well soon kak syaz :)

    ReplyDelete
  7. Malas tu kalau dah datang tak leh buat apa. saya pun lately malas tu datang bertalu talu. mungkin terlalu banyak kerja dia jadi penat melampau lalu termalas. takpe, pasni ada masa boleh lah ketuk ketuk keyboard :)

    ReplyDelete

Ada apa-apa nak tulis? ;)

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot