Nenek Kesayangan



Semoga nenekku sihat selalu walaupun jauh di mata ❤️
Sentiasa dekat di hati.

Bizi lagi sehari dua ni, mulalah rasa sayu dan syahdu.

Terima kasih pada yang tinggalkan perenggan di entry cipta perenggan kreatif!

Kalian semua awesome!

Masih sempat lagi siapa nak try.
Kalau ramai, maybe boleh 2 3 hadiah kan?
Hehe..

Berbalik pada nenek, last jumpa dia bulan 8 2020.
Allah lamanya tak jumpa.
Rindu sangat2 ๐Ÿ˜ญ
 

Post a Comment

11 Comments

  1. Semoga nenek sentiasa dikurniakan kesihatan yang baik. Nenek saya dah lama meninggal dunia.

    ReplyDelete
  2. semoga nenek syaz sht sjhtra selalu

    ReplyDelete
  3. moga moga lepas ni smua bukak seperti biasa, boleh la jumpa nenek kan.. harap nenek kak syaz sihat sentiasa

    ReplyDelete
  4. Semoga nenek kak syaz sihat sentiasa, tenang hatinya dan ceria selalu. Aaminn

    ReplyDelete
  5. Jika diberi kesempatan..cepat2 syaz pi jumpa nenek tau!

    ReplyDelete

Setiap ulasan yang ditulis adalah dibawah tanggungjawab yang memberi komen. Sekiranya mahu berhubung dengan saya, hubungi saya di syaznirahim@gmail.com :)

Every comment written is under the responsibility of the commenter. If you want to contact me, reach me at syaznirahim@gmail.com :)

Apa yang saya tulis di blog ini dahulu, saya sendiri mungkin sudah tidak bersetuju dengan content itu pada hari ini. Semestinya segala penulisan dalam blog ini tidak sesuai untuk dijadikan rujukan (citation/reference) dalam penulisan artikel / jurnal saintifik. Pemilik blog tidak bertanggungjawab sekiranya isi kandungan blog ini diambil sebagai rujukan akademik.

What I wrote on this blog before, I may not agree with the content today. Certainly all writing in this blog is not suitable to be used as a reference (citation/reference) in the writing of scientific articles/journals. The owner of the blog is not responsible if the content of this blog is taken as an academic reference.