Thursday, February 25, 2021

Nenek Kesayangan



Semoga nenekku sihat selalu walaupun jauh di mata ❤️
Sentiasa dekat di hati.

Bizi lagi sehari dua ni, mulalah rasa sayu dan syahdu.

Terima kasih pada yang tinggalkan perenggan di entry cipta perenggan kreatif!

Kalian semua awesome!

Masih sempat lagi siapa nak try.
Kalau ramai, maybe boleh 2 3 hadiah kan?
Hehe..

Berbalik pada nenek, last jumpa dia bulan 8 2020.
Allah lamanya tak jumpa.
Rindu sangat2 😭
 

11 comments:

  1. Semoga nenek sentiasa dikurniakan kesihatan yang baik. Nenek saya dah lama meninggal dunia.

    ReplyDelete
  2. semoga nenek syaz sht sjhtra selalu

    ReplyDelete
  3. moga moga lepas ni smua bukak seperti biasa, boleh la jumpa nenek kan.. harap nenek kak syaz sihat sentiasa

    ReplyDelete
  4. Semoga nenek kak syaz sihat sentiasa, tenang hatinya dan ceria selalu. Aaminn

    ReplyDelete
  5. Jika diberi kesempatan..cepat2 syaz pi jumpa nenek tau!

    ReplyDelete

Ada apa-apa nak tulis? ;)

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot