Saturday, February 20, 2021

Perkhidmatan Menaip Dokumen | Servis Key In Data SPSS


 Perkhidmatan Menaip Dokumen dan Servis Key In Data SPSS 2021.

Boleh menyediakan ppt slide, membuat surat, menyediakan resume, menaip semula dokumen, buku, artikel lama, menghasilkan kertas kerja dan sebarang bentuk dokumentasi.

Harga boleh runding.

#bisnessepupukawan

16 comments:

  1. Ha teringat dolu2 mmg part time keje yg satu ni jadi satu trend. Ramai buat part time servis camni.. Tak sangka skrg pun masih ada lg ye servis ni ๐Ÿ˜‚

    ReplyDelete
  2. dua tahun lepas terjebak jugak dengan servis ni. last aktif tahun lepas. memang sentiasa ada orang akan cari. moga murah rezeki syaz! "D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aminn.. tapi ini bukan bisnes saya, iklankan saja ๐Ÿ˜Š

      Delete
  3. Replies
    1. Semoga tuan bisnes ini berjaya.. aminn.. saya iklankan saja ๐Ÿ˜Š

      Delete
  4. Senang juga ada yang beri perkhidmatan begini..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh membantu mereka yang memerlukan ๐Ÿ˜Š

      Delete
  5. good business ni , dalam tlg org sekali dpt ilmu dan duit :)

    ReplyDelete
  6. Wow.. ni leh part time keee. nampak menarik kerja gini wooo....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe student sambil2 buat duit poket sesuai juga part time macam ni kan ๐Ÿ˜

      Delete
  7. menarik gak ni, bole try wat part time

    ReplyDelete
  8. Bagus juga ada bisnes macam ni. Mana tak sempat tu bolehlah roger roger.

    ReplyDelete

Ada apa-apa nak tulis? ;)

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot