Saturday, April 17, 2021

Ulasan dan Rating Novel Syaz Eym di Goodreads

 Assalammualaikum semua, macam mana puasa hari ni?

Hehe..

Semoga semua berjalan dengan baik.

Ada yang pernah baca novel-novel daku kan?

Kalau sudi, bagilah rating dan review di πŸ‘‰ Goodreads ni ya 😊


Goodreads ni adalah platform untuk pembaca buku semua memberi ulasan pada buku bacaan mereka.
Sebenarnya ramai blogger yang ada akaun goodread ni jugak kan 😁

Alhamdulillah, setakat ni rating untuk Terkaitnya Kita 4.2.
Terima kasih pada yang sudi beri rating, dan yang tulis review juga, sangat bermakna pada aku πŸ’“



Untuk Life Baggage pun alhamdulillah, terima kasih!
Untuk rate Life Baggage pula πŸ‘‰ SINI

Tak dilupakan juga yang review di blog, Facebook dan Instagram.
Sesungguhnya itulah impian seorang penulis.
Apabila ada orang lain yang baca dan ulas hasil tulisannya.

Sayang semua!

Pada yang nak beli novel Terkaitnya Kita dan Life Baggage tulisan Syaz Eym (aku la tu hehe), boleh whatsapp aku di 019-2984616 atau kalau segan, boleh je beli dari kedai-kedai di shopee 😊

Tapi jangan lupa rate atau review ya, kalau review di instagram, boleh tag je @syazni_eim 

bye gais!

13 comments:

  1. Kak ret nak try baca life baggage la..
    camne nak beli eh?
    nanti wasap k ret eh , details untuk pembelian... :)

    ReplyDelete
  2. Okay baru tahu ada platform goodreads ni, nanti kita baca and review kak syaz :D

    ReplyDelete
  3. Done read and review..
    Semoga terus sukses ye Syaz dalam bidang penulisan..

    ReplyDelete
  4. ada masa nanti cida boleh baca novel sis :)

    ReplyDelete
  5. tahniah kak, dapat rating yang baik untuk buku2 akak...

    ReplyDelete
  6. Tahniah, Syaz, dapat ulasan yang bagus. Terbukti Syaz berbakat dalam menulis. Thumbs up! :)

    ReplyDelete
  7. Semoga terus menghasilkan karya2 hebat ya syaz

    ReplyDelete
  8. tahniah kak syaz teruskan berkarya

    ReplyDelete
  9. Tahniah kak. Semoga lepas ini akan ada keluar baharu pulak

    ReplyDelete
  10. Tak pernah lagi rate di goodreads. Tapi done review di blog :)
    Tahniah kak, rate tinggi tu.

    ReplyDelete

Ada apa-apa nak tulis? ;)

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot