Showing posts with label Syaz Eym. Show all posts
Showing posts with label Syaz Eym. Show all posts

Sunday, September 26, 2021

Cabutan Bertuah Atas Pembelian Mini Novel Syaz Eym

Dah lama rasanya tak bercerita tentang dua mini novel aku ni.
Kedua-duanya sangat memberi erti yang besar dalam hidup aku.

Dengan terbitnya kedua-dua nashkah ini, impian bucket list aku tercapai.

Dari kecil aku memasang hajat untuk menjadi penulis.

Namun hajat tu terpaksa aku ketepikan sementara untuk menghabiskan pelajaran.


Friday, June 25, 2021

Ayat Dari GINCU

 Assalamualaikum, apa khabar semua?

Busy menguruskan hal ehwal student sehari dua ni, itu yang tak blog mana.

Traffik ke blog pun bukan main terjunam hari ni 😂

Tadi, ada nampak 1 posting di Group Facebook yang aku join, nama group tu Geng Jom Menulis.

Aku baru je pun join group tu sejak mula menulis tahun lepas. Seronok juga, tengok ahli group bertukar-tukar idea dekat situ.

Berbalik pada posting tu, inilah dia post nya.

Sunday, May 30, 2021

Komen Pembaca Life Baggage

Sesekali mesti akan dapat feedback dari reader Life Baggage, mahupun Terkaitnya Kita.


Buat penulis yang baru nak belajar-belajar dan baru nak bertapak ni, komen-komen dan pandangan pembaca tentang hasil penulisan aku memang amat diperlukan.

Aku hargai sangat semua komen dan review dari pembaca.

Friday, April 23, 2021

Live @ PTAR Siri 2 "Aku Seorang Penulis Biasa"

Tak sempat memblog sehari dua ni 😅
Kisahnya aku sibuk prepare untuk Segmen Bicara Santai ni ha.

Pertama kali diberi peluang sebagai panel untuk program Live @PTAR ni.

Pengalaman baru yang mengajar banyak benda juga kepada diriku ini.

Saturday, April 17, 2021

Ulasan dan Rating Novel Syaz Eym di Goodreads

 Assalammualaikum semua, macam mana puasa hari ni?

Hehe..

Semoga semua berjalan dengan baik.

Ada yang pernah baca novel-novel daku kan?

Kalau sudi, bagilah rating dan review di 👉 Goodreads ni ya 😊


Thursday, March 25, 2021

Syaz Eym

Mungkin ramai kawan blogger dah tahu yang aku ada dua buku fiksyen hasil tangan aku sendiri.
Dan aku guna nama pena Syaz Eym.


Rata-rata juga tahu nama aku Syazni. 
Blog nickname aku pun Syazni Rahim.

Mana datang Syaz Eym?

Tuesday, January 26, 2021

Life Baggage - Syaz Eym

 Assalamualaikum wbt

Humble post dari daku, nak menghebahkan terbitnya sudah buku fiksyen aku yang kedua.

Life Baggage oleh Syaz Eym!

Asalnya plan nak letak nama buku ni Bagasi Halimunan.

Tapi pihak penerbit cadang agar guna Life Baggage.

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot