Sunday, May 30, 2021

Komen Pembaca Life Baggage

Sesekali mesti akan dapat feedback dari reader Life Baggage, mahupun Terkaitnya Kita.


Buat penulis yang baru nak belajar-belajar dan baru nak bertapak ni, komen-komen dan pandangan pembaca tentang hasil penulisan aku memang amat diperlukan.

Aku hargai sangat semua komen dan review dari pembaca.



Hehe..
Rata-rata yang baca novel Life Baggage memang aku rasa macam diputar-putarkan.

Ada yang kata macam perasaan mereka dipermainkan.

Sebab mula-mula rasa begini pada watak itu, lepas tu rasa begitu pada watak yang ini.

Hihik!

Macam mana boleh terfikir untuk jalan cerita tu?
Dari pemerhatian orang dan keadaan sekeliling juga.

Insyaallah segala komen yang negatif juga diambil kira untuk penulisan akan datang.

Ada ke penulisan akan datang?
Hahaha entahlah!


Pada sesiapa yang belum memiliki nashkah Fiksyen Life Baggage ini, sekiranya berminat bolehlah WhatsApp daku seperti nombor telefon di atas.

Aku juga sangat hargai jika pembaca boleh review sikit jika sudi, kalau review di Goodreads pun boleh.

Jom membaca masa Lockdown ni! 💓

PS: Pada yang dah beli dan baca, ada satu bab dalam Life Baggage ni tak ada dalam novel tu.
Tapi boleh baca kat SINI 😁

12 comments:

  1. Tahniah! Tapi saya belum sempat nak membaca. Sibuk sedikit BDR ni ditambah lagi sedang renovasi bahagian dapur rumah.

    ReplyDelete
  2. Tahniah...amik komen2 positif sbg motivasi..yg negatif gunakan utk memperbaiki lg penulisan..

    ReplyDelete
  3. mmg best novel life baggage tulisan kak syaz. baru baca separuh, nanti free smbung baca lg

    ReplyDelete
  4. Tahniah Syaz. Ada masa nanti Kak Amie nak order juga sebuah.

    ReplyDelete
  5. Tahniah
    Semoga terus aktif berkarya

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah, tahniah kak syaz! :)

    ReplyDelete
  7. tahniahnyer., kipidap cik syaz ye., ;p

    kenapa? dh nk berenti tulis novel buku ke

    ReplyDelete
  8. Whoa.. bestnya byk review positif..

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah.. Tahniah Syaz..
    Teruskan menulis ya.. Idea awak fresh dan menarik..

    ReplyDelete

Ada apa-apa nak tulis? ;)

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot