Atlet Bina Badan Terlepas Lagi

Hari tu dah buat sekali, ini dia buat lagi.

Entah apalah kerja anak-anak lelaki aku ni.
Tak ada filter lain ke yang nak dimain ๐Ÿ˜‚

Masing-masing teringin nak body besar.
Padahal masing-masing masih cikeding ๐Ÿ˜‚

Reader sekalian jangan marah haaa..
Asyik baca pasal covid-19 dan masalah dunia yang lain, 
Ada jugak petisyen untuk penjara kan Neelofa pun ada.

Sesekali lalu di timeline kalian gambar kartun anak aku harap dapat hilangkan stress kalian ye hihihi

Post a Comment

17 Comments

  1. wah nak jadi abang sado tu =)

    ReplyDelete
  2. Mudah2an boleh jadi atlet negara suatu hari nanti.

    ReplyDelete
  3. Hehe...imaginasi kanak2..

    ReplyDelete
  4. Nanti dia dah remaja suruh pi bina badan di gym. Jadi abam sado gitu!

    P.S. Jom join GA yg sdg berlangsung di blog Abam Kie? Terima kasih.
    http://www.zukidin.com/2021/05/happy-birthday-giveaway-by-abam-kie.html

    ReplyDelete
  5. ha ha ha...sado sgt yer. memang menghiburkan layan teletah anak2..

    ReplyDelete
  6. Teringin nak jadi sado abamir ni. hihi

    ReplyDelete
  7. Mungkin salah satu impian mereka ni.

    ReplyDelete
  8. Seram tengokkan badan berurat-urat.. ๐Ÿ˜†

    ReplyDelete
  9. bagi dia mcm hero gittuw..hehe

    ReplyDelete
  10. hahahaah !!! mana tau jadi kenyataan

    ReplyDelete
  11. Mana tahu besar nanti pi gym dpt badan sado hehe

    ReplyDelete
  12. amboiii...nak jadi abang sado kena banyak makan sayur

    ReplyDelete
  13. takpe dik, walaupon cekeding, dengan latihan yg betul dan main gym selalu nnt bole dpt badan sado macam tun..

    ReplyDelete
  14. Hahahaa..ni nak lepas geram duk rumah lama sgt ye anak2 ^_^

    ReplyDelete
  15. Hahaha.. comel pula nengoknya..

    ReplyDelete
  16. hahah hadoi terkojut den.. tpi comey haha
    zakat pendapatan
    borang b

    ReplyDelete

Setiap ulasan yang ditulis adalah dibawah tanggungjawab yang memberi komen. Sekiranya mahu berhubung dengan saya, hubungi saya di syaznirahim@gmail.com :)

Every comment written is under the responsibility of the commenter. If you want to contact me, reach me at syaznirahim@gmail.com :)

Apa yang saya tulis di blog ini dahulu, saya sendiri mungkin sudah tidak bersetuju dengan content itu pada hari ini. Semestinya segala penulisan dalam blog ini tidak sesuai untuk dijadikan rujukan (citation/reference) dalam penulisan artikel / jurnal saintifik. Pemilik blog tidak bertanggungjawab sekiranya isi kandungan blog ini diambil sebagai rujukan akademik.

What I wrote on this blog before, I may not agree with the content today. Certainly all writing in this blog is not suitable to be used as a reference (citation/reference) in the writing of scientific articles/journals. The owner of the blog is not responsible if the content of this blog is taken as an academic reference.