Top Commentator Blog Syazni Rahim JUN 2021

 Pejam celik pejam celik, sekejap je dah tiba-tiba masuk bulan Julai kan.

Masa memang sangat mencemburui kita semua.

Bila masuk bulan baru, aku akan tengok senarai top pengomen yang selalu sudi meninggalkan jejak dalam blog marhaen ku ini.

Jutaan terima kasih diucapkan atas ukhwah dan sokongan semua.

Jadi, untuk bulan Mei 2021 haritu, blogger yang paling banyak meninggalkan jejak yang terakam oleh widget top commentator di sisi blog ini adalah....

*drumroll






Terima kasih SHIDA! Sekali lagi mengungguli carta ๐Ÿ’˜

Tanpa jemu selalu berkunjung ke blog ini!

Insyaallah akan letak banner ini di sidebar blog sampai hujung Julai 2021 ๐Ÿ˜

Tidak sesekali dilupakan kepada 9 lagi pengomen tegar blog daku ini:



Jom ke blog mereka (klik nama mereka) untuk menyatakan sokongan kita juga pada mereka semua ๐Ÿ˜

Mana tahu, nanti mereka yang awesome ni akan berkunjung ke blog kalian pulak?
Kan?

Orang kata, tetamu kalau datang, dia akan bawak rezeki !

Dua top commentator bertuah yang akan dapat hadiah bulan ini selain SHIDA adalah ๐Ÿ˜˜ (cabutan menggunakan website Wheels of Name):

FAIRUS!


dan...



Terima kasih juga pada yang tidak terpilih oleh Wheel of Names ini tau!

Semoga ukhwah ini berpanjangan ๐Ÿ’“๐Ÿ’“
Nantikan saguhati dari saya!
Jangan serik bertandang ke blog Syazni Rahim ini ya ๐Ÿ˜„

Post a Comment

25 Comments

  1. Alhamdulillah.. Terima kasih Syaz..
    Tahniah juga pada Shida dan Fairus..

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah. Terima kasih..

    ReplyDelete
  3. Tahniah semua. Kak shida selalu no 1 . Hehe

    ReplyDelete
  4. Wah... tahniah kepada yang bertuah.

    ReplyDelete
  5. Tahniahhhh kepada semua top komentator! :)

    ReplyDelete
  6. Yeah! Uncle dah masuk gelanggang!

    ReplyDelete
  7. Semoga ukhuwah akan kekal berpanjangan .

    ReplyDelete
  8. Tahniah pada semua pemenang ya

    ReplyDelete
  9. tahniah kpd semua yg tersenarai ya. bln june busy skit, xsmpt sgt blogwalking.

    ReplyDelete
  10. tahniah kepada komentator yang bertuah

    ReplyDelete
  11. Tahniah kepada pemenang! ๐Ÿ‘

    ReplyDelete
  12. tahniah semua pegomen terbaik

    ReplyDelete
  13. tahniah kpd semua pemenang... saling kunjung-mengunjungi amalan yg baik masa PKP ni...

    ReplyDelete
  14. Tahniah Shida! Tahniah buat semua pengomen.

    ReplyDelete
  15. Whoaa... Tahniahhh!!! Halahhh, kena kejor balik nii. nhehehe

    ReplyDelete
  16. tahniah buat semua yang tersenarai

    ReplyDelete
  17. Tahniah shida!! Tahniah semua!! Yeayyy

    ReplyDelete
  18. Tahniah semua yg tersenrai :)
    mmg rajin BW semuanya!

    Tahniah juga utk diri sendiri ^_^
    tq syaz wasap shida td heheee

    ReplyDelete
  19. Tahniah pada yang rajin tinggalkan jejak

    ReplyDelete
  20. Tahniah pada semua top komentator. Saya dah terkeluar carta pulak. Kejap kejap je dapat singgah sini. Ampunnn

    ReplyDelete
  21. Seronok buat cabutan bertuah.

    ReplyDelete

Setiap ulasan yang ditulis adalah dibawah tanggungjawab yang memberi komen. Sekiranya mahu berhubung dengan saya, hubungi saya di syaznirahim@gmail.com :)

Every comment written is under the responsibility of the commenter. If you want to contact me, reach me at syaznirahim@gmail.com :)

Apa yang saya tulis di blog ini dahulu, saya sendiri mungkin sudah tidak bersetuju dengan content itu pada hari ini. Semestinya segala penulisan dalam blog ini tidak sesuai untuk dijadikan rujukan (citation/reference) dalam penulisan artikel / jurnal saintifik. Pemilik blog tidak bertanggungjawab sekiranya isi kandungan blog ini diambil sebagai rujukan akademik.

What I wrote on this blog before, I may not agree with the content today. Certainly all writing in this blog is not suitable to be used as a reference (citation/reference) in the writing of scientific articles/journals. The owner of the blog is not responsible if the content of this blog is taken as an academic reference.