Thursday, July 1, 2021

Top Commentator Blog Syazni Rahim JUN 2021

 Pejam celik pejam celik, sekejap je dah tiba-tiba masuk bulan Julai kan.

Masa memang sangat mencemburui kita semua.

Bila masuk bulan baru, aku akan tengok senarai top pengomen yang selalu sudi meninggalkan jejak dalam blog marhaen ku ini.

Jutaan terima kasih diucapkan atas ukhwah dan sokongan semua.

Jadi, untuk bulan Mei 2021 haritu, blogger yang paling banyak meninggalkan jejak yang terakam oleh widget top commentator di sisi blog ini adalah....

*drumroll






Terima kasih SHIDA! Sekali lagi mengungguli carta πŸ’˜

Tanpa jemu selalu berkunjung ke blog ini!

Insyaallah akan letak banner ini di sidebar blog sampai hujung Julai 2021 😁

Tidak sesekali dilupakan kepada 9 lagi pengomen tegar blog daku ini:



Jom ke blog mereka (klik nama mereka) untuk menyatakan sokongan kita juga pada mereka semua 😁

Mana tahu, nanti mereka yang awesome ni akan berkunjung ke blog kalian pulak?
Kan?

Orang kata, tetamu kalau datang, dia akan bawak rezeki !

Dua top commentator bertuah yang akan dapat hadiah bulan ini selain SHIDA adalah 😘 (cabutan menggunakan website Wheels of Name):

FAIRUS!


dan...



Terima kasih juga pada yang tidak terpilih oleh Wheel of Names ini tau!

Semoga ukhwah ini berpanjangan πŸ’“πŸ’“
Nantikan saguhati dari saya!
Jangan serik bertandang ke blog Syazni Rahim ini ya πŸ˜„

25 comments:

  1. Alhamdulillah.. Terima kasih Syaz..
    Tahniah juga pada Shida dan Fairus..

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah. Terima kasih..

    ReplyDelete
  3. Tahniah semua. Kak shida selalu no 1 . Hehe

    ReplyDelete
  4. Wah... tahniah kepada yang bertuah.

    ReplyDelete
  5. Tahniahhhh kepada semua top komentator! :)

    ReplyDelete
  6. Yeah! Uncle dah masuk gelanggang!

    ReplyDelete
  7. Semoga ukhuwah akan kekal berpanjangan .

    ReplyDelete
  8. tahniah kpd semua yg tersenarai ya. bln june busy skit, xsmpt sgt blogwalking.

    ReplyDelete
  9. tahniah kepada komentator yang bertuah

    ReplyDelete
  10. Tahniah kepada pemenang! πŸ‘

    ReplyDelete
  11. tahniah semua pegomen terbaik

    ReplyDelete
  12. tahniah kpd semua pemenang... saling kunjung-mengunjungi amalan yg baik masa PKP ni...

    ReplyDelete
  13. Tahniah Shida! Tahniah buat semua pengomen.

    ReplyDelete
  14. Whoaa... Tahniahhh!!! Halahhh, kena kejor balik nii. nhehehe

    ReplyDelete
  15. tahniah buat semua yang tersenarai

    ReplyDelete
  16. Tahniah shida!! Tahniah semua!! Yeayyy

    ReplyDelete
  17. Tahniah semua yg tersenrai :)
    mmg rajin BW semuanya!

    Tahniah juga utk diri sendiri ^_^
    tq syaz wasap shida td heheee

    ReplyDelete
  18. Tahniah pada yang rajin tinggalkan jejak

    ReplyDelete
  19. Tahniah pada semua top komentator. Saya dah terkeluar carta pulak. Kejap kejap je dapat singgah sini. Ampunnn

    ReplyDelete
  20. Seronok buat cabutan bertuah.

    ReplyDelete

Ada apa-apa nak tulis? ;)

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot