Friday, January 28, 2022

Birthday Gift

Simpan sini buat kenangan.
Pemberian dari zaimi sempena birthday SR awal tahun hari tu.

Semoga murah rezeki zaimi hendaknya sebab belikan, dan bersabar dengan SR yang lamaaaa gila setiap kali beli handbag. Beli benda lain, SR tak cerewet. Tapi kalau handbag, SR cerewet.

Nak yang ada dua jenis tali, 1 panjang 1 pendek. Nak yang tak besar sangat, tak kecik sangat. Taknak keras sangat, taknak lembut sangat.

EH macam-macamlah kena ambil kira! Sebab SR jenis pakai sebijik handbag tu untuk semua event, untuk jangkamasa yang lama. Jadi beli tu, memang kena fikir panjang.

Boleh ke beg ni pergi kerja?
Pergi meeting?
Balik kampung?
Pergi mall?
Pergi klinik?
Pergi naik bot?
Pergi kedai makan?

Haa..itulah dia bila orang marhaen seperti SR berfikir pasal handbag.


Kiranya beg ni luluslah kebanyakan ciri yang SR cari. Kah kah kah..
Selamat bersemadi di sini wahai memori 💓

18 comments:

  1. ada 2 jenis tali pendek dan pjg tu best..sbb bole digayakan mengikut kesesuaian

    ReplyDelete
  2. Samalah dengan kita, paling susah nak pilih handbag. Sudahnya tak beli sebab semua tak berkenan.

    ReplyDelete
  3. cantik beg marhaen nampak eksklusif n mahai

    ReplyDelete
  4. Cantik handbagnya. Suka tengok part scallop macam laut bergelora tu :)
    Samalah saya pun, nak pilih beg betul betul sebab pakai yang tu je lah sekali tak rosak.

    ReplyDelete
  5. cantik beg tangannya dan pandai jugak Zaimi pilih, macam akak jugak kalau nk beli beg tangan semua ciri tu kene ada. sebab akak bukan jenis yang suka tukar-tukar pakai beg tangan, kira beg itu lah akan merata tempat

    ReplyDelete
  6. cantik handbag ... alhamdulillah

    ReplyDelete
  7. Cantik!
    PH zaman kerja dulu rajin juga bertukar-tukar handbag, skrg ni setia pada yg satu je hihi..
    Anyway, Happy Belated Birthday SR.

    ReplyDelete
  8. cantik cantik
    samaa kalau hb utk semua kegunaan ha haaa
    masa beli yg penting kena fikir sesuaii utk mcm2 tmpt
    sb ciknur bkn jenis byk hanbeg

    ReplyDelete
  9. selamat hari lahir. memang cantik sgt handbag tu....

    ReplyDelete
  10. Happy birthday. Cantiknya handbag tuh.

    ReplyDelete
  11. hepi belated besday ye cikkak SR ittewww 😅😅

    ReplyDelete
  12. cantik beg dan pandai pula pilih tu.. :) handbag ni memang cerewet sikit nak pilih. kalau silap beli memang tak pakai dan tersadai je la..

    ReplyDelete

Ada apa-apa nak tulis? ;)

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot