Friday, April 29, 2022

Senarai Semak Keselamatan Pejabat Semasa Bercuti Raya Aidilfitri

 Assalamualaikum semua!

SR sibuk mengalahkan sotong. Tambahan pula ayu dan SR sendiri kurang sihat. Semoga kami sihat untuk raya ni hehe. Jadi hari ni SR datang juga pejabat untuk check pejabat SR ni. Off apa yang patut off. Sebab SR punya bilik ni, tak ada room mate. Jadi kalau ada terlepas pandang apa-apa, memang tak ada sesiapalah yang akan perasan sebab SR memang akan kunci pintu pejabat setiap kali balik.

Maklumlah, banyak maklumat sulit dalam komputer ni. Kalau terbocor, bahaya!



3 comments:

  1. Bagus ada checklist siap siap. Cuti lama kalau jadi apa apa susah jugak tu.

    ReplyDelete
  2. betul3x .. semua kena check betul2. lama cuti ni

    ReplyDelete
  3. pastikan selamat sebelum tinggal bercuti lama

    ReplyDelete

Ada apa-apa nak tulis? ;)

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot