Showing posts with label pejabat. Show all posts
Showing posts with label pejabat. Show all posts

Thursday, June 23, 2022

Sampling Projek Tahun Akhir Semester Mac 2022 | Throwback Thursday

Assalamualaikum...

Minggu pertama ramadhan 2022 yang lalu, SR dan zaimi ada bawa pelajar projek tahun akhir kami masuk ke dalam hutan yang ada dalam UiTM Kampus Kuala Pilah ni. Masuk untuk ambil sampel yang mereka nak kaji untuk thesis mereka.

Kenapa masuk hutan bulan puasa?

Kisahnya pelajar ni semua, dari bulan Mac dah ada di kampus. Tapi nak dijadikan cerita, seorang demi seorang pula mereka ni terkena jangkitan Covid-19 masa tu. Jadi, masa ni, memang dah tangguh tiga, empat kami untuk sampling. Itu yang gagahkan juga untuk masuk dan ambil sampel. 

Thursday, June 16, 2022

Suasana Kampus UiTM Negeri Sembilan Kampus Kuala Pilah

Tahniah buat semua calon SPM 2021 yang mendapat keputusan peperiksaan mereka hari ini. Percayalah, setiap yang tertulis itu adalah takdir yang Esa.

Kepada yang berminat nak sambung pengajian di UiTM NEGERI SEMBILAN, Kampus Kuala Pilah, meh SR bagi sneak peek bagaimana rupa kampus.

Friday, April 29, 2022

Senarai Semak Keselamatan Pejabat Semasa Bercuti Raya Aidilfitri

 Assalamualaikum semua!

SR sibuk mengalahkan sotong. Tambahan pula ayu dan SR sendiri kurang sihat. Semoga kami sihat untuk raya ni hehe. Jadi hari ni SR datang juga pejabat untuk check pejabat SR ni. Off apa yang patut off. Sebab SR punya bilik ni, tak ada room mate. Jadi kalau ada terlepas pandang apa-apa, memang tak ada sesiapalah yang akan perasan sebab SR memang akan kunci pintu pejabat setiap kali balik.

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot