Donut ala Pantai Dunkin Donut

Assalamualaikum wbt


Beberapa hari lepas, SR ada beli donut bertema laut dan pantai dari Dunkin Donut. Ocean Fantasy namanya. Gambar di atas adalah donut yang SR beli, Sea-Shell.

Comel tak? Siap ada kerang haa. Biru-biru tu mesti air laut kan? Siap berpasir. Walau kalau ikut gambar, patutnya pasirnya penuh memenuhi. Yang dapat, tak cukup butir. Gittew...

Kerang tu sebenarnya white chocolate, biru tu dia punya krim dan pasir tu macam biskut kot? Overall sedaplah. Ada satu lagi, warna pink ada ekor ikan duyung, Pinky Mermaid. Tapi SR tak sempat tangkap gambarnya, ayu dah sebat! Tapi ayu kata, rasanya manis gila. Samalah dengan yang Sea-Shell tu. Kalau tak manis, tak donutlah pulak kan?

 Hahah!


Yang Blue Shark pula, SR tak beli masa tu. Jadi tak dapatlah nak cakap rasanya macam mana, manis ke masam ke. Tapi dari gambar nampak shark tu macam jelly aje.

Itu ajelah yang SR sempat update hari ni. 

Take care gais! 

Post a Comment

2 Comments

  1. Lama tak makan DD. Kat Lipis takde 😬

    ReplyDelete
  2. ha'ah dalam poster kemain banyak pasir dia. Warna dia nampak cantik, sesuai lah dengan tema ocean fantasy tu

    ReplyDelete

Setiap ulasan yang ditulis adalah dibawah tanggungjawab yang memberi komen. Sekiranya mahu berhubung dengan saya, hubungi saya di syaznirahim@gmail.com :)

Every comment written is under the responsibility of the commenter. If you want to contact me, reach me at syaznirahim@gmail.com :)

Apa yang saya tulis di blog ini dahulu, saya sendiri mungkin sudah tidak bersetuju dengan content itu pada hari ini. Semestinya segala penulisan dalam blog ini tidak sesuai untuk dijadikan rujukan (citation/reference) dalam penulisan artikel / jurnal saintifik. Pemilik blog tidak bertanggungjawab sekiranya isi kandungan blog ini diambil sebagai rujukan akademik.

What I wrote on this blog before, I may not agree with the content today. Certainly all writing in this blog is not suitable to be used as a reference (citation/reference) in the writing of scientific articles/journals. The owner of the blog is not responsible if the content of this blog is taken as an academic reference.