Showing posts with label surprise delivery. Show all posts
Showing posts with label surprise delivery. Show all posts

Saturday, 6 November 2021

Hari Lahir Abah ke 61


Hari yang sama kami sampai di Kuantan tu, sebenarnya memang dah plan dengan Nana, adik aku yang ada di Kuantan tu, untuk buat surprise birthday pulak dekat abah. Birthday abah 30 Oktober, tapi disebabkan masa 30 Oktober tu aku dah ada dekat Kota Bharu, jadi kami celebrate awal sikit beberapa hari. Amir pun memang wajiblah bergambar birthday dengan tok wan dia, sebab yang pertama, dia cucu tok wan yang paling manja. Yang kedua, sebab birthday diorang jatuh pada bulan yang sama, iaitu bulan 10. Actually, masa amir dalam kandungan aku dulu, dia punya EDD memang 30 Oktober 2015. Tapi disebabkan aku ada kencing manis, maka amir harus dilahirkan awal. Kalau tak, amir dan abah memang akan berkongsi tarikh hari lahir yang sama!

Friday, 5 November 2021

Kotak Surprise Berlampu Tanda Ingatan

Alhamdulillah, sempena hari Jumaat yang indah ini, tiba satu kotak kejutan. Yang menambah elemen kejutan dalam kisah ini adalah, courier tak hantar kat rumah aku, tapi hantar dekat rumah jiran yang nombor rumah seakan sama. Hahaha! Sudah jiran pula yang sambung delivery ke rumah aku petang tadi. Apa-apa pun, terima kasih diucapkan pada semua yang terlibat.

Namun ucapan terima kasih paling ulung aku nak titipkan buat pengirimnya, Kak Fieza Sani! Dia kirimkan kotak kejutan ni sebab aku sekali lagi mendahului carta top pengomen di blog dia untuk bulan September 2021!

Wednesday, 20 October 2021

Surprise Balloon Delivery Untuk Birthday!

Siapa yang honk dalam entry yang ini hari tu?
Siapa?

Ya, ada juga yang teka dengan betul 👏
Yang honk masa anak-anak tengah enjoy makan kek birthday amir masa tu adalah surprise delivery! Bukan 1, bukan 2, tapi 3 bouquet terus aku order! Nak bagi adil, sebab masa birthday ayu dan adam haritu jatuh pada waktu PKP, birthday ayu pulak masa bulan puasa siap. Jadi memang ada terdetik nak bagi surprise juga, cuma tak berkesempatan. Jadi, sempena birthday amir, order terus untuk belated birthday adam dan ayu. 😁

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot

Awana SkyWay Gondola: Genting Highlands Cable Car

Awana SkyWay Gondola: Genting Highlands Cable Car
BOOK YOUR RIDE HERE