Wednesday, April 8, 2009

Sepetang di kedai mamak~

weehuu! Petang semalam lepas balik dari library kitorang trusss aja nak pergi ke Damansara.. Dah nak gi tu, perut pun terlapar lak..padahal tengahari dah makan dah.. hehe.. Sebab tension buat kerja kot.. Penat berfikir.. :P

Pastu decide nak makan kat kedai mamak kat warta tu aje..
Roti lak agak lambat sampai... sabar menunggu..
lapar kan mie? huhu..

adeh tgk gmbar2 kat kedai mamak ni pon dah wat aku jadi lapar balik skg..

Motif entry ni: takde motif..haha!

-the end-

12 comments:

  1. kOnpom kdy mamak depan warta nh.. btOl x??

    ReplyDelete
  2. kedainya di bandar baru bangi, di selangor pak! Mari!

    aah depan warta tu la..hehe..

    ReplyDelete
  3. FUUYOOOO
    g 2 org je ke??
    BERDUA LEBIH BAEK ek..
    hihihi

    ReplyDelete
  4. baju ijau same2...hehe...

    tp xpenah npk pon ko pkai...

    bju bru eh...

    hehe

    dush! lagi skali aina menyebuk...

    ReplyDelete
  5. waa.. kedai mamak pun jadik gak nak berposing... hehehe... ;)

    ReplyDelete
  6. otak da pnt bkeje,
    mmg lapa.
    hehe..
    bedua je..
    hihi

    ReplyDelete
  7. mr Wan: haha..memang salu kitorang berdua je.. jarang la bilangan lebih dr tu..heee~

    eyena: haha! baju itu tidak baru.. dah buruk berbulu2 dah.. sbb tu aku xpenah pakai g kelas..haha!

    atok: epi la jugak..walaupon sebenarnye nebes gile exam dah dekat!

    aidy: dimana2 pon jadi! asalkan senonoh...hehe

    naz: yes u are right!

    syeza: mmg lapar gile time ni.. huhu..

    ReplyDelete
  8. Saya datang kedai mamak, panggi "Zamri, teh tarik satu!"

    :)

    Mungkin tulisan ini boleh dijadikan panduan sebelum melangkah ke kedai mamak;
    http://afyan.com/ver1/?p=159

    ReplyDelete
  9. Saya datang kedai mamak, panggi "Zamri, teh tarik satu!"

    :)

    Mungkin tulisan ini boleh dijadikan panduan sebelum melangkah ke kedai mamak;
    http://afyan.com/ver1/?p=159

    ReplyDelete

Ada apa-apa nak tulis? ;)

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot