Monday, November 30, 2009

Pembenci Bawang

Hello!

Eh lame nye aku tak hapdet ye..
Aku diserang angau The Sims 3..
haha...

Lagipon dateline thesis dah dekat..
Jadi, letak tepi dulu ini blog..

Okeh, arini aku nak memperkenalkan seorang pembenci bawang!
Sangat tegar kebencian beliau terhadap bawang..
Beliau adalah!


Yang memegang kucingku itu..
Dia adelah adik lelaki aku..
hehe..
dia sudah ade blog,
gi lah sini and support lah dia ye, kalau dia tak hapdet, korang sekeh la kepala dia ek..

Dan jangan la lupe kat adik aku yang sorang lagi..
Yang pandai bermain gitar ini..

Yang bertudung hitam ye, yang bertudung cokelat tu aku..
haha..
blog adikku yang ini plak adelah di sini..

orait..

=)

5 comments:

  1. abes semua adik-beradik jadi bloggers... menghasut ke ape ?? haha...

    ReplyDelete
  2. ingatkan yg kena peluk tu x ske bawang!!

    ReplyDelete
  3. wa..semue adik da join venture ni..same la ngan niesz..adik2 semue ade blog..hihi..lg2 si lionteen tu..ehe..xpe2..same2 kite berblogging ek..

    ReplyDelete
  4. wa..semue adik da join venture ni..same la ngan niesz..adik2 semue ade blog..hihi..lg2 si lionteen tu..ehe..xpe2..same2 kite berblogging ek..

    ReplyDelete

Ada apa-apa nak tulis? ;)

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot