Sunday, June 14, 2020

Hukuman sesuai untuk yang nak jatuhkan hukuman bom?

Tengah aku siap-siap get ready nak tidur, tiba-tiba masuk 1 notification facebook.

Kakak ipar tagged. Ingatkan kenapa, rupanya kisah abadam yang nakal 👀







Haih budak ni, selamba badak dia je ya. Dahlah :

1. Suruh moklong dia pergi kedai
2. Suruh belikan mainan 2 jenis
3. Suruh pergi dalam senggang waktu tertentu
4. Kalau lambat nak bagi hukuman bom


Amboi amboi amboi!
Mak tak pernah ajar ko macam ni ye encik adam 😅


Ini boleh buat mak bertukar hijau!
Biasa dia ni!

Jadi apa hukuman yang sesuai mak nak bagi kat anak mak yang nakal ni?
😵

No comments:

Post a Comment

Ada apa-apa nak tulis? ;)

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot