Search This Blog

Thursday, October 8, 2020

Pencarian Pengunjung Blog Yang Bertuah

 Di hari Khamis yang indah ini, aku dah pasang niat nak bagi hadiah pada pengunjung blog yang bertuah.

Macam mana nak tau bertuah?

Apabila orang itu menjadi pengunjung blog yang ke 1.3 juta!




Ok pada yang perasan, atau masih belum perasan, dekat blog aku ni, belah kiri atas, bawah tab pages, ada stat counter.

Semasa entry ini ditaip, pengunjung blog baru mencecah 1,299,509.

Jadi, sesiapa yang nanti dia masuk je ke blog dan memberi aku pageview yang ke 1,300,000,

boleh screenshot dan emailkan bersama butiran peribadi untuk pengeposan hadiah tu nanti ke syaznirahim@gmail.com

Selamat mencuba!

Dan jangan lupa jeling counter tu setiap kali ke sini tau 😁

34 comments:

  1. wahh kena kerap kunjung sini la harini heheh lagi 300 je lagi

    ReplyDelete
  2. Tahniah in advance bakal penerima hadiah.

    ReplyDelete
  3. uish...nak kena menjeling menjeling ku bertentang....hahaha

    ReplyDelete
  4. Interesting... ( •̀ ω •́ )✧

    ReplyDelete
  5. Wah tinggi pandangan muka.
    Harap ada yang ambil gambar.

    ReplyDelete
  6. harap2 akaklah yg bertuah tu...hehe..

    ReplyDelete
  7. waaaaaaaa!!! bestnyaa..siapa la yg bertuah tu ehhhhh

    ReplyDelete
  8. kena buka seminit sekali la nampaknya nih..nak rebut hadiah..hahahh

    ReplyDelete
  9. 1 299 817 haha tak kena lah Syaz :)goodluck bloggers

    ReplyDelete
  10. okay duk perati ja dari tadi..hahaha moga tak tlepas ^_^

    ReplyDelete
  11. maybe i should come again tomorrow haha
    ray singgah follow. hehe

    ReplyDelete
  12. terawal 6 nombor. kena dtg balik la ni.

    ReplyDelete
  13. alamak... terlepas pulak

    kakmim visitor ke 1,300,009

    ReplyDelete
    Replies
    1. takpe kak mim boleh try untuk 1,305, 000 pulak hehe

      Delete
  14. Wow! Siapa lah yang bertuah tu nanti

    ReplyDelete
    Replies
    1. https://www.syaznirahim.com/2020/10/pengunjung-1300000-telah-ditemui.html

      Ema CP ;)

      Delete

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot

Ya it's me