Search This Blog

Friday, October 9, 2020

Pengunjung 1,300,000 Telah Ditemui!

 Semalam pencarian pengunjung blog yang ke 1.3Juta telah berlangsung.

SINI

Dan alhamdulillah, pengunjung yang bertuah dan yang telah menghantar bukti screenshot beliau adalah

Ema dari Ema Memoir!

Tahniah ema!

Nantikan ketibaan hadiah ya!


Nombor bertuah seterusnya adalah

1,305,000

Sesiapa yang masuk ke blog dan mendapat pageview yang ke 1,305,000,

boleh screenshot counter di atas dan emailkan bersama butiran peribadi untuk pengeposan hadiah ke 

syaznirahim@gmail.com


STAY TUNE dan teruskan menjeling counter di atas 😁

41 comments:

  1. tahniahhh utk sis Ema!! wahhhhh bestnya jadi lucky ni!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks atie! Rezeki Hari Jumaat 😊

      Delete
    2. tahniah ema, atie boleh cuba untuk next lucky visitor ;)

      Delete
  2. Tahniah pada pemenang.
    Saya selalu masuk melalui telefon bimbit jadi tidak dapat jeling pengira pengunjung.

    ReplyDelete
  3. wahhh syabas2 kepada yg terpilih

    ReplyDelete
  4. tahniah ema... kita sibuklah lately ni. sempat buat autopublished entry je. harini baru boleh bernafas

    ReplyDelete
  5. tahniahh ema! alamak terlepas nak.. target utk 1305000 pulak lah hehe

    ReplyDelete
  6. Tahniah untuk pemenang.
    eh kenapa tak boleh komen dapat previous komen kak?
    New comments are not allowed katanya.

    ReplyDelete
  7. Replies
    1. terima kasih ema, antara yang selalu singgah sini :)

      Delete
  8. tahniah kpd pemenang..takde rezeki..uhuk2..

    ReplyDelete
  9. wahh tahniah kepada pemenang!

    ReplyDelete
  10. Tahniah... laju betul buat kerja..Hahah

    ReplyDelete
  11. Menjeling sampai juling..hahahaha

    ReplyDelete
  12. Replies
    1. hehe nanti cikgu cuba untuk next number ya ;)

      Delete

Ada apa-apa nak tulis? ;)

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot

Ya it's me