Monday, January 18, 2021

SAMPAI SYURGA | FIKSYEN

 Ini adalah sambungan dari ANEH 

yA memang panjang sebab ini pengakhirannya.

Semoga terhibur πŸ˜€


“Mommy memang tak berkenan dengan Najah tu, Yasmin. Tergamak dia tinggalkan Aqim sorang-sorang kat sini. Terabai makan pakai Aqim tu. Hidup mengalahkan orang bujang. Macam orang mati bini!”



Content cerpen telah dikeluarkan untuk next project.
Terima kasih untuk sokongan πŸ€—

Stay tune

22 comments:

  1. nanti baca lain hehe.. kita bookmark dulu :)

    ReplyDelete
  2. Finally Najah dengan Hatim. Jodoh yang membahagiakan. Happy ending :)
    Rupanya Hatim ada kisah silam yang menyedihkan. no wonder dia positif je dan menghargai apa yang ada.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih fiza sudi baca dan komen. Ya akhirnya dapat juga ending untuk mereka hehe

      Delete
  3. Unlce baru tahu perkataan meraup! Cek kat dbp memang ada! hehe

    ReplyDelete
  4. ciannya abah Hatim 😒 apa mksd nama Hatim?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe terima kasih sebab sudi baca dan komen 😘
      Hatim= Penentu/ Kata pemutus

      Delete
  5. Yeay!! Happy ending πŸ₯°πŸ₯°πŸ₯° siap ada ost sampai syurga lagi tu.. terbaekkk

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihi terima kasih kakmim sudi baca dan komen 😊

      Delete
  6. hopefully Najah tau sayang orang seikhlas hatinya skrg ni, and hatim deserve a happy ending :)

    Sampai syurgaaaaa waahhhh i got so much memories with that song lol

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihihi semoga depa till Jannah 🀭
      Wahh memory apa tu πŸ˜‰

      Delete
  7. simpan dulu, next time ade masa baru baca...

    ReplyDelete
  8. Seronok baca,lagi kah tentang ibu bapa Hatim.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih kak sudi baca dan komen 😘
      Setakat ni tak ada lagi cerita ibubapa Hatim hehe

      Delete
  9. najah & hatim deserve each other

    ReplyDelete

Ada apa-apa nak tulis? ;)

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot