Monday, May 3, 2021

Ayu is 3!

Pejam celik pejam celik, dah tiga tahun usia anak perempuan omak sorang ni.



Walaupun bulan puasa, kek mesti kena ada.
Kali ni beli kek dari Baker's Cottage di Taipan Senawang tu. Kek Red Velvet.

Fuh boleh tahan jugak sedapnya!

Jadi, sebelum berbuka puasa, ambil gambr ayu sorang dulu.

Tapi lepas berbuka, baju tu terkotor pulak 😂

Maka untuk ambil gambar lepas isyak,  ayu dah pakai baju tidur lain.

Tema gambar famili untuk birthday ayu tahun ni adalah Sleepy Head 😂

Semua memang dah mengantuk tahap tertinggi.
Tapi taknak lepaskan sesi bergambar famili jugak, setiap birthday sesiapa, wajib ada gambar kan.

Sebab tu lah omak dah pucat je dalam telekung tu, nak pergi pakai bedak pun dah tak dayo 😆






Lepas ambik gambar, tanya anak-anak, nak makan ke kek, ke nak tunggu waktu berbuka esok?

Tiga-tiga gigih cakap nak makan kek ayu.
Ok,.marilah potong hehe..



Makanlah jugak sorang sepotong.
Buat lepas gian abang-abang yang dah terliur dari beli.






Lepas tu, terus pengsan semua 😂

Semoga membesar dengan sihat, dikelilingi orang baik-baik, dan dilimpahi rahmat Allah anakku Ayu ❤️❤️



 

22 comments:

  1. happy birthday Ayu..dr Mummy Ayu ...semoga jadi anak yg solehah & sentiasa dirahmati Allah. aamiin....

    ReplyDelete
  2. Happy birthday Ayu....sedap nama dia..comel orangnya..semoga membesar menjadi anak yang solehah, bijak dan disayangi semua....tinggi ye Ayu baru usia 3 tahun....

    ReplyDelete
  3. happy birthday ayu, semoga menjadi puteri yang disayangi dan berbakti kepada kedua ibu dan bapa

    ReplyDelete
  4. Alolo... hepi besday Ayu!
    Semoga membesar jadi anak yg solehah ye :)

    ReplyDelete
  5. Happy birthday Ayu, moga jadi anak solehah yang berjaya.
    menarik jugak kek RV bakers cottage nih, nak kene cuba jugak...
    mana lah boleh tengok je kek tu budak-budak tu, mesti lah nak rasa jugak kan sepotong heheheh

    ReplyDelete
  6. Selamat hari lahir ayu!
    Semoga dilimpahkan rezeki dan menjadi anak yang solehah dan taat pada Allah serta kedua dua ibu bapa :)

    ReplyDelete
  7. Happy Birthday Ayu!
    Anak2 manalah pernah nak menolak kalau diberi kek... apatah lagi kek bday. Selagi tak potong, tak sah! Dok mengadap je lah hihi...

    ReplyDelete
  8. Selamat ulangtahun kelahiran Ayu. Selamat ulangtahun melahirkan untuk Syaz.Semoga terus menjadi anak yang bermanfaat dunia sampai akhirat ya.

    ReplyDelete
  9. Selamat hari lahir Ayu. Semoga membesar dengan sihat dan menjadi anak yang solehah.

    ReplyDelete
  10. Happy Birthday Ayu 💐
    Moga sentiasa dalam rahmat Allah.

    Takpe tak berbedak pun Syaz, barulah gambar real situasi sebenar. Hehe
    Comel anak-anak Syaz macam-macam gaya.

    ReplyDelete
  11. Semoga Ayu membesar sbg gadis yg solehah...yg membahagiakan org tuanya..yg berbakti pada agamanya

    ReplyDelete
  12. dalam mengantok tu bagus masing masing tersenyum. happy birthday adik ayu yang comel. Semoga membesar dengan sihat dan berjaya dunia akhirat. Aaminn..

    ReplyDelete
  13. comelnya ayu mknkek red velvet hepi bday cu syg

    ReplyDelete
  14. hahahah gambor2 ni la kita nengok kat IG akak tu...comel je semua haa mengantuk celebrate birthday dak Ayu..

    ReplyDelete
  15. sedapnya kek. selamat hari jadi Ayu :)

    ReplyDelete
  16. Happy birthdayyy Ayu! semoga menjadi anak yang solehah dan penyejuk mata ibubapa :)

    ReplyDelete
  17. Happy brlated birthday Ayu..
    Kek je belum rasa lagi dari bakers cottage nie.. nak beli jugalah satu nanti..

    ReplyDelete
  18. tgk gaya ayu potong kek gitu..mencuit hati ...kalah pendekar kepak nyeee hahahaa ^_^

    ReplyDelete

Ada apa-apa nak tulis? ;)

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot