Sunday, July 25, 2021

Model Tudung Kekaboo

Dua minggu lepas kot tudung ni sampai, walaupun tak ke mana-mana, walaupun banyak stay at home, walaupun tudung dah banyak, jiwa wanita aku ni tetap teringin nak beli tudung baru.

Sesungguhnya aku insan yang lemah!

Tak apalah, aku optimis.
Aku anggap aku beli tudung ni sebab tak lama lagi dah boleh balik kampung.
Boleh pakai tudung baru.

Huwaaa boleh ke balik kampung ni sobss..
Tak apa, marilah optimis dan husnuzon hahaha

Design baru tudung kekaboo ni mengancam betul, banyak yang lawa-lawa kat mata aku weh.
Adudududu..

Ikut hati, rasa nak klik semua design untuk add to cart.
Nasib baik masih sedar diri yang harta belum sebanyak harta Marion Caunter Ahmad Albab.

Lepas unwrap, kita pakaikan dekat ayu.
Saja melayan dia bosan. 






Amacam boleh jadi model tudung tak?
Kikiki..

 

24 comments:

  1. wow cantiknya ayu dah rupa mamanya

    ReplyDelete
  2. Cantik corak tudungnya. Tudung kekaboo memang lawa lawa coraknya. Comelnya model. Ada gaya tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. dia memang suka perasan kalau melaram ni hahaha

      Delete
  3. Memang suka corak abstrak atau geometri. Warna pun lembut.

    ReplyDelete
  4. Cantik designnya..sesekali keluar boleh pakai..

    ReplyDelete
  5. tudung kekaboo mmg coraknya cantik2..
    suka jgk borong kekaboo dulu2..
    xpe lumrah org pompuan mmg suka shopping..
    beli dlu nt berguna jgk tudung tu..
    insyaAllah xlama lg kita blh kuar jln2 blk kg.. hihi

    ReplyDelete
  6. Berapa bayar model ni...?

    hehehe

    ReplyDelete
  7. Comei model tudung. Tudung pun cantik. Sama dengan Syaz, suka beli tudung juga. Walaupun tudung dah banyak. Hehe...

    ReplyDelete
  8. Hai laaaaa Ayu..nasib tak minta makeup..kalau tak lagi kebaboooom dengan kekaboo nya.

    ReplyDelete
  9. Kalau puas hati, bolehlah tambah order lagi

    ReplyDelete
  10. Alaaa alaa alaaa comelnyaaaa adik ayu, nanti nanti dah besar dah bertudung, boleh la bergaya pakai tudung macam macam fesyen :D

    ReplyDelete
  11. Haha comelnya. Suka yang warna pink tu

    ReplyDelete
  12. comelnya ayu pakai tudung. kena sgt tudung ni dgn dia.

    ReplyDelete
  13. Comel pkai tudung.. nanti boleh jd model tudung bila besar

    ReplyDelete
  14. Amboiii comelnya dia ngan tudung kekabo tuuu..

    ReplyDelete
  15. Wah...ayu comel sangat ni....boleh la jadi model mama lepas2 lepas ni kan

    ReplyDelete
  16. Wah comelnya ayu!! Boleh jadi model lepas ni! Btw corak tudung kekaboo ni nice!

    ReplyDelete

Ada apa-apa nak tulis? ;)

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot