Monday, September 20, 2021

Book Giveaway #1stYearwithShopee by farihajafri.com

 Giveaway berlangsung dari 09 September 2021 - 10 Oktober 2021.
Jom kita join, terutama pada pencinta (dan pengumpul buku!) jom!

Syarat-syarat penyertaan giveaway ini.

1) Follow blog www.farihajafri.com

2) Follow kedai Shopee di SINI.

3) Jemput Follow akaun social media yang lain.

4) Buat satu post bertajuk "Book Giveaway #1stYearwithShopee by farihajafri.com" dan letak banner di atas beserta link ke post ini. 

5) Ceritakan sikit tentang 2 buah buku terbaik yang pernah anda baca.

6) Tinggalkan link pernyertaan di ruangan komen post di sini

Hadiah Giveaway nya adalah :

Dua buah buku Preloved / Baru pilihan sendiri dari kedai Shopee ni untuk 3 pemenang bertuah (dipilih secara random setelah Giveaway ni tamat).

Pengumuman pemenang akan dibuat selewatnya seminggu selepas Giveaway tamat.

++++++

Berbalik pada dua buku terbaik yang aku pernah baca, haih.. banyak sangat!

Dari kecik sampai besar, memang beratus dah buku aku baca kalau dihimpunkan.

Jadi, mungkin aku boleh cerita tentang dua buku terkini yang aku baca, boleh ya?


1. Jackie Chan Never Grow Up by Jackie Chan & Zhu Mo


Buku ni menarik sebab dia adalah kisah sebenar hidup orang yang kita semua kenal, jadi masa baca tu, memang boleh bayangkan scene yang dia ceritakan tu dengan lebih jelas. Ibarat filem autobiografi sedang ditayangkan dalam ruangan kepala otak kita. Untuk reviewnya, boleh baca yang aku telah tulis kat sini.


2. Johorror oleh Kamarul Ariffin


Buku ini pula menarik sebab mungkin dia bergenre seram. Buku seram ni, memang layans sangat kalau baca sebab feel dia sampai dalam tahap yang lain tau! Haha!
Memang best, sesiapa yang belum baca, boleh try baca. Untuk review simple dari aku, boleh baca kat sini.


Terima kasih juga diucapkan pada Fariha atas anjuran book giveaway ini!

23 comments:

  1. Selamat bersegmen.. semoga dimurahkan rezeki

    ReplyDelete
  2. Cover buku johorror tu pun nampak horror.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan ammi, terasa vibe seram tu dari kulit buku lagi

      Delete
  3. All the best syaz! wah wah..semakin rancak nampaknyeee heheee

    ReplyDelete
  4. Semoga berjaya. Seronok kalau menang dapat hadiah buku.

    ReplyDelete
  5. Salam singgah daripada giveaway yang sama.. Best of luck to you dan semoga ada rezeki untuk kita semua...

    https://www.shikinrazali.com/2021/09/book-giveaway-1styearwithshopee-by.html

    ReplyDelete
  6. gudluck kak syaz.. syu x join lagi ni..

    ReplyDelete
  7. singgah dari giveaway yg sama. goodluck :)
    https://www.tiarasaphire.com/2021/09/book-giveaway-1styearwithshopee-by.html

    ReplyDelete
  8. Senarai pemenang dah diumumkan untuk Giveaway ni 😁

    Terima kasih sudi join dan support.

    ReplyDelete

Ada apa-apa nak tulis? ;)

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot