PEMENANG GIVEAWAY BLOG SR MASUK TINGKATAN 1!

Assalamualaikum semua!

Hari ni bermulalah sesi persekolahan (ada yang dah mula semalam kan?) bagi tahun 2022. SR pun, amir masuk darjah 1 hari ni. Adam masuk darjah 3. Ayu mula pakai uniform tadika. Semoga dipermudahkan semuanya.

SR nak ambil kesempatan ini, untuk umumkan 10 + 2 pemenang dari 37 blogger awesome yang sudi join GA SR. Seperti yang SR ada maklumkan di entry ini, SR berhajat nak beri hadiah berupa variety box pada 10 peserta yang namanya terpilih dari wheelofnames, dan 2 lagi blogger yang entrynya berjaya buat SR tersenyum!


Sebelum SR umumkan, SR nak maklumkan yang SR amat berterima kasih pada yang sudi memeriahkan GA SR yang taklah seberapa ini.


Kalian awesome!

37 perserta yang join GA SR adalah SEPERTI di ENTRY INI <<KLIK>>

Dua blogger yang entry pernyertaannya berjaya buat SR terpaling senyum adalah:

1. TINI >> Entry dia siap ada lagu Nora! Dan SR suka dia kaitkan persamaan kami dalam penaakulan hehe.
2. NOTIE >> Seriously SR memang tersenyum siap pakej gelak!

๐Ÿ˜„

Untuk 10 pemenang variety boxes pula adalah seperti berikut!
Mari masukkan 37 nama peserta dalam wheel of names!


Bismillah..
Mari kita spin!

Nama-nama yang terpilih untuk mendapat variety box sempena BLOG SR MASUK TINGKATAN 1 adalah:


1. AMMI SHEILA ARSHAD


2. AKO RETNA


3. FARHANA JAFRI


4. KAK YA AKIF IMTIYAZ


5. SHARHANAH


6. MRS A


7. SHIKIN RAZALI


8. AS SAMSUDIN


9. AIMAN SALLEH


10. FAIRUS MAMAT

ALhamdulillah, tercapai hasrat SR nak buat giveaway ini.
Semoga 12 orang yang terpilih ni suka dengan pemberian SR nanti ๐Ÿ˜ƒ

Kepada 12 orang yang terpilih ini, nanti berikan details seperti Nama, Alamat dan Nombor Telefon pada emel SR: syaznirahim@gmail.com, atau WhatsApp di 019-2984616, atau tinggalkan saja di contact form yang ada di side bar blog SR ni.

Lagi cepat hantar details, lagi cepat SR pos hadiah hehe.

Pada yang tidak terpilih, SR say sorry tau, kalau ikut hati nak bagi semua!
Tapi SR belum kaya.
Hahaha!

Insyaallah nanti ada rezeki, SR buat giveaway lagi, join lagi tau!
Mana tahu, rezeki kalian di situ ๐Ÿ˜„

+++

Post a Comment

31 Comments

  1. Wah..tahniah buat semua pemenang...

    ReplyDelete
  2. tahniah buat semua pemenang. best la wheelofnames tu

    ReplyDelete
  3. Tahniah semua pemenang dan selamat kembali ke sekolah untuk anak-anak SR

    ReplyDelete
  4. congrats to semua winners!!!

    ReplyDelete
  5. tahniah buat semua... akak baru ingat akak dah buat entri ni tapi lupa nak letak link blog akak tu kat blog SR... hahahha...

    ReplyDelete
  6. wah. tahniah kepada pemenang. SR boleh buat lagi next giveaway hehe

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah menang jugak. Tq Syaz. Tahniah juga buat pemenang yg lain.

    ReplyDelete
  8. wow tak sangka ada rezeki dekat sini. thanks kak syaz!

    ReplyDelete
  9. tahniah kepada para pemenang ๐Ÿ‘๐Ÿฝ

    ReplyDelete
  10. wah tak sangka saje suke-suke buat tuan rumah gelak. Apa pun terima kasih SR. Mudahan Allah mewahkan rezeki SR dan buat GA lagi dan lagi dan lagi. eh toche toche

    ReplyDelete
  11. rajin buat contest ya... rugi saya tak join.

    ReplyDelete
  12. wahhh tahniah buat semua pemenang! rezeki best ni!

    ReplyDelete
  13. wah wah wah...nama kita termasuk. Alhamdulillah.

    ReplyDelete
  14. Yeayyy!!! Mrs. A menang hahaha over.

    Alhamdulillah nanti Mrs. A emailkan details

    ReplyDelete
  15. wah tahniah semua... tq syaz :)

    ReplyDelete
  16. Wah, alhamdulillah rezeki As. Terima kasih Syaz, semoga terus berjaya dan murah rezeki.

    ReplyDelete
  17. Hehehehe. Membebel merapu je Tini kat blog. Tapi itulah dia tempat mengimbau kenangan juga merealisasikan rasa. Alhamdulillah, terima kasih SR! Nanti Tini bagi details ya.

    Tahniah juga buat semua yang menyertai segmen ni. Kita semua pemenang!

    P/S: Blog SR pun naik sessi baru bulan Mac juga ke? Hahahaha. Maklumlah, sessi tahun baru dah dianjak ke bulan Mac lah katakan.

    ReplyDelete
  18. tahniah utk semua pemenang!!

    ReplyDelete
  19. Alhamdulillah, terima kasih Syazni.. Saya baru balas dan dah pm tepi kat awak..

    ReplyDelete
  20. Alhamdulillah. Terima kasih kak Syaz! Moga dimurahkan rezeki lagi hehe

    ReplyDelete
  21. Wowww, tahniahhhh semua winners! Lama tak berr BW..

    ReplyDelete
  22. Tahniah semua pemenang......

    ReplyDelete
  23. Alhamdulillah.. terima kasih.

    ReplyDelete
  24. Tahniah buat semua pemenang..

    ReplyDelete

Setiap ulasan yang ditulis adalah dibawah tanggungjawab yang memberi komen. Sekiranya mahu berhubung dengan saya, hubungi saya di syaznirahim@gmail.com :)

Every comment written is under the responsibility of the commenter. If you want to contact me, reach me at syaznirahim@gmail.com :)

Apa yang saya tulis di blog ini dahulu, saya sendiri mungkin sudah tidak bersetuju dengan content itu pada hari ini. Semestinya segala penulisan dalam blog ini tidak sesuai untuk dijadikan rujukan (citation/reference) dalam penulisan artikel / jurnal saintifik. Pemilik blog tidak bertanggungjawab sekiranya isi kandungan blog ini diambil sebagai rujukan akademik.

What I wrote on this blog before, I may not agree with the content today. Certainly all writing in this blog is not suitable to be used as a reference (citation/reference) in the writing of scientific articles/journals. The owner of the blog is not responsible if the content of this blog is taken as an academic reference.