Pages

Search This Blog

Showing posts with label UMT. Show all posts
Showing posts with label UMT. Show all posts

Sunday, June 1, 2014

Iklan Jawatan Kosong UMT

Ni aku share dari orang share kat Facebook.
Bolehlah cuba.
Mana tau ada rezeki kan?

Aku dulu bekas student Universiti Malaysia Terengganu.
Hidup kat Kuala Terengganu ni memang menenangkan.
Best woaaa!
Selalu rindu nak pergi sana lagi.

P/s: Selamat mencuba!

Wednesday, October 30, 2013

Budak Umur 6 Bulan Mandi Laut!

Hahaa.. ini antara cerita gembira masa aku balik Kota Bharu seminggu last week..
Selain cerita ngeri tu kan, ini the bright side lah..haha

Lepas demam Adam dah kebah, mak mertua (mil) aku pun bagi cadangan kat zaimi, nak bawak adam jalan-jalan ke Terengganu sebenarnya..

Ala tak masuk pekan KT pun, sampai Gong Badak je pun.. sebab tujuan asal setakat nak pergi beli keropok lekor Sukaramai tu je..

Jadi masa on the way tu, singgahlah dekat Pantai Rhu Sepuluh..

Subhanallah.. memang cantik sangat pantai dia.. tapi tak ada sapa pun berani mandi berenang bagai..
Ombak sangat kuat, pantai pulak curam..

So, alang-alang dah sampai.. terimbaulah kenangan silam..kah kah kah

Ye lah, aku dengan Zaimi kan first time jumpa dekat terengganu, masa belajar dekat UMT dulu.. dek perkenalan kami tu *padahal memang 1 kelas*, maka bertemulah jodoh dan dikurniakan Adam Zuhairi Bin Ahmad Zaimi ni.. :)

Jadi, disebabkan itu, Adam perlu ada kenangan dengan Terengganu! haha! Kami pun decide nak celup adam dalam laut tu.. kikiki.. bukan mandikan.. gila nak mandikan kat laut macam tu.. tajuk tu propa je tu..hee..

So, cabut stokin adam, dan celup!

Adam sangat teruja sebab first time jumpa laut

tak takut langsung budak adam ni..

masa ni stokin tak cabut lagi

dah cabut stokin.. first time adam pijak pasir!

bersedia dilanggar ombak!

yea! ombak pertama Adam! habis basah seluar..hehe

muka happy lepas kena ombak!





Jangan kata adam, mak ayah adam pun  hepi!! haha..

I love Terengganu~

Adam, Ayah dan Tokma (my mil)

Love you Zaimi.. :)

Makanya.. dah tergedik pulak nak singgah UMT jumpa lecturer2 lama.. kikiki..
So teruskan perjalanan ke Gong Badak..

Terkujat!
Gong Badak dah ada McDonalds!
Dulu zaman aku ada kedai McFly je..haha

Love you Dr Jamilah!

Adam cucu bioD katanya!


my heroes!

Oklah.. tata!

p/s: Banyak pulak gambar entry ni..hehe

Monday, October 28, 2013

Jawatan Kosong: Pembantu Penyelidik Diperlukan Segera



Research assistant diperlukan segera di Universiti Malaysia Terengganu, demikian adalah iklan oleh seorang pensyarah melalui Facebook:




URGENTLY looking for fulltime Research Assistant with intention to register for MSc by research. Research scope is on histopathological and analytical chemistry work on Karas (Aquilaria malaccensis). This research roject is funded by Tabung Amanah Perhutanan Terengganu. Please send in your latest CV for consideration. Interview may be conducted before December 2013.
 
 Kepada yang berminat bolehlah menghubungi beliau,
Dr. Jamilah Binti Mohd Salim @ Halim
jamilah@umt.edu.my
o9-6683268
 

Saturday, October 8, 2011

Cuna With Her Papa


Tergelak-gelaklah aku bila menengok gambar ni..
This is my friend Cuna, merangkap ex-housemate & classmate masa kat UMT dulu.
Well, yang pakai baju kuning tu adalah seorang lab assistant.
Muhammad Bin Embong.

Cuna cakap, encik itu adalah papa angkat dia, sebab encik itu sangat smart ok!

Haih.. rindunya zaman belajar dulu, totally tak sama langsung dengan zaman kerja.
LANGSUNG TAK.

Thursday, September 1, 2011

4 Anak Dara di Pondok Kecil Jambu Bongkok

Housemates ~
Eh tapi sekarang dah jadi ex-housemates.



Masa tengok gambar ni, mesti ada rasa sayu..
Sebabnya, dah lamaaaa benor aku tak ketemu dorang ni di alam 3D.
Bertegur pun secara virtual je. Hoho..

Masa ni kami ada field trip dekat Hutan Jambu Bongkok,
untuk subjek Ekologi Lapangan kalau tak silap.
Tahun 2007 kot?
Masa ni dah hari nak balik dah, maka sudah tentunyalah menjadi sesi fotografi..haha

Snap sana snap sini, jalan sana jalan sini, kami pun terjumpalah pondok ni, dekat-dekat dengan pantai..
Dengan penuh semangat, kami pun meniti titi (erk??) untuk ke pondok ni:



hahaha~!
Aku yang jalan depan sekali..semangat gila!

Gambar kedua ni kalau tak silap, Shabanun yang snap.
Masa ni kalau dapat snap gambar bon bon adalah victory!
keh keh..

Gambar yang pertama tu seriously aku tak ingat siapa yang snap..
Sapa ha...?

Friday, August 26, 2011

Present LI



Ok, itu adalah aku dan Zaimi. Nampak sedikit muda? Hahaha..
Gambar ni diambil kalau tak silap aku dalam tahun 2006 kot?
Masa ni kami tengah tunggu turn untuk present apa yang kami dapat dan buat sepanjang ber'latihan industri' dekat Zoo Negara selama 2 bulan setengah tu.

Lokasi? Aku tak pasti pulak dekat MST atau MSB, tapi antara dua tu lah.
MST adalah Medan Syarahan Timur manakala MSB adalah Medan Syarahan Barat, dekat UMT.


Kamera yang digunakan adalah kamera laptop yang aku baru beli..woohoo!
sebab laptop lama dah rosak teruk sampai berasap-asap..

Dan laptop lama aku sebelum yang aku guna ambil gambar ni memanglah sangat kodi.
Jadi masa ni kiranya baru first time lah aku ada laptop berkamera.. oh noob.
Haha!

Err..ada lagi ke MST MSB tu ya?

Thursday, August 25, 2011

Poster Presentation, Fashion Disaster




Gambar yang diambil lebih kurang 5 tahun lepas.
Lokasi adalah dekat foyer FST UMT.
Kejadahnya kami duduk ramai-ramai kat foyer ni adalah untuk menyempurnakan tugasan Poster Presentation. Student sainslah katakan, haruslah familiar dengan poster poster ilmiah ni. LOL~!

Oh my.. bila tengok je gambar ni, memang nak ketawa.. Sebab aku hairan kenapalah aku boleh teringin nak beli dan pakai sandal yang ada kulit kerang tu! Arghh~!!

Dalam gambar ni ada Cuna (baju kurung kuning), Laura (tshirt merah), Shabanun (baju kurung hitam kuning), Annie (tshirt putih) dan turut ter enterframe adalah Eppa & Hairol, yang nampak macam orang berdating  tu.. ..haha!

Punyalah ketar lutut takut kena present masa ni, sebab lecturer akan pick randomly ahli kumpulan untuk siapa yang akan present poster tu, dahlah masa ni kalau kena speaking tu,macam orang suruh celup tangan dalam air panas dia punya takut!

Tu yang muka aku cuak gila kot dalam gambar ni..luckily, Annie yang terpilih..keh keh keh..
Thanks Annie ~ =)

Oh dan yang ambil gambar ni adalah Effadah..hee..

Bila nak badan camtu balik? Bila? Bila? 
T_T

Saturday, February 27, 2010

Kenduri DI Rumah TOk Alang

Kenduri kahwin anak kepada adik arwah atok aku..
Aku panggil dia Tok Alang aje..
Rumah dia kat Simpang Ampat, Melaka..


Pepagi lagi dah bertolak dari umah aku dah,
perjalanan dalam sejam lebih je, tak jauh sangat pun :)
Oh aku pergi bersimple-simpelan je,
pakai baju kurung lame dan bermekap nipis sahaja..huhu..

Oh saya sedar saya tak lawa, tak perlu kritik..hehe..
Dan memang lain bebenar muka aku dan mak..hua hua..


Memang menitis la jugak air mata aku dan mak bila tengok muka tok alang tadi..
sebab teringat kat arwah atok aku, muka dorang iras, cuma atok aku lebih cerah, lebih berisi, dan bergigi..hehe.. tok alang dah ngongak.. heeee...

Tengok abahku itu, hidung kami sama..haha..


Oh this is my sister.. Baru form 3 yer..huhu..

Kat kenduri ni ramai la sedara2 and sepupu mak aku..
Wajah diorang sume seakan-akan je macam muka arwah atok aku..
Same la dengan muka mak aku sebab muka mak aku macam muka atok aku..
Pe aku merepek ni? Korang paham? haha..

Sebabnya dorang ni sume kebanyakkannya kawen dengan sepupu2 sendiri je, atok aku je kena kawen dengan sepupu dia lari gi KL.. tu yang terjumpa nenek aku tu..heheh..


Ade persembahan..suke2!
Klasik gitu! I loike!


Atara sepupu dan mak sedara mak aku..
Dan antara ramai2 tu, ade gak la terjumpa senior UMT dulu..
rupenye dulu dia pracktical kat rumah tok alang aku ni..
Tok alang aku ni ada kolam ikan air tawar..
Dan dia memang usahasama dengan UMT rasenye..


Disebabkan pengantin baru je sudah acara Khatam Quran dan ngah mekap lak untuk kenduri,
makanya tak dapat la amek gambar dia..amek gambar gerbang je la..hehe..

best jugak sekali sekala balik Melaka ni :)

Thursday, January 7, 2010

Kiriman Shabanun Salwa

Hello!
Update lagik!

Sebab gumbira!
Gumbira!

Hehehe..
Tadi kan, tetibe je ada posman hon hon depan umah..
Aku pon menyuruh adik aku gi tengok..
Kot2 la abahnye surat ke pe ke..
Tapi pada masa yang same aku jengah2 gak la kat muka pintu..
Sekali aku terdengar posman tu kata..

"untuk Nursyazni.."

uiks, aku tu!
Aku dapat pos laju!
haha! apekah ia?



aku pon tengok sender dia sape..
sebab tulisan macam kenai..
rupenye dari Wa..

=)

Wa adalah salah sorang kawan baik aku..
Geng tot tot!
Kami jumpa di UMT, sebilik, serumah..
ketawa, gaduh..haha!

Wa bagi kad besday!
yay!

Dan jugak seutas gelang..

jangan tengok tangan aku tu, tengok gelang je..hehe..

Thanks Wa..mwah mwah!

Wa dan aku..
dalam 3 tahun lepas..
Masa zaman kurus dolu2 daa..
Aih ni yang semangat diet makin berkobar2 tengok gambar lame ni..
heeee!

Monday, November 16, 2009

Untuk Bulan

Bulan, aku cube nasib ye..hehe

bersame tapir..tahun 2006..

di Terengganu..tahun 2008..
 

di pudu.. tahun 2009..
 
  
kat Sekayu Terengganu.. tahun 2005..

ko nak pilih yang mane? ngeee~

Tuesday, June 23, 2009

Hidupku sepanjang aku tak update~


Hello readers!

Hmm..
AKu hilang ke mane?
Aku gi sampling..dua minggu turut2..

sesambil menjelajah negeri Perak..

Best gak hiking2 bukit ni..

bnyak gak ceritanye, tp aku malas nak crite semua..
huhuu..

minggu kedua sampling, gi Grik..
Tasik Banding..site aku lak..

Kedua2 akak yang dah berumah tangga tu tak dapat ikut..
macam2 masalah..
yang site diorang dah setel mase minggu 1st..
entahla..

takpelah, aku tak kisah pun...

jadi aku pun amek kesempatan bawak Wa, bestfriend aku ms kat UMT merangkap Housem8 & room8 aku dulu..

alang2 tu kitorg reunion la sekali! haha!
penat ketawa la 3 hari tu..haha!

bangun tido je gelak, sebelu tido pun gelak!
bukan nye crite ape pun, duk flashback crite2 lame je..

hehe..penat Zaimi melayan karenah kitorg..hehe..

emm..aku terpikir...baru 2 tot tot girl bertemu dah lenguh pipi, kalau jumpe ke lima2?
haha bestnye!!

rindu la...hmm..

miss my gossip girl gang very much!!!

itu pasal reunion,
ade gak kisah sedih..

hmm..sesampai je aku kat Grik aritu,
mak aku tepon..
btau umah aku kene pecah masuk..

sial btol!

antara brg2 yg hilang:
-laptop abah
-modem maxis yg dibeli x sampai 24 jam
-purse adik aku
-2 ketul henset adik aku
-cincin berlian mak aku
-duit cash rm1500
-duit2 syiling
-tabung2

dan yang paling hampeh, diorg kidnap Elin..
(Y_Y)

nasib la si bobok tu dapat lepaskan diri dan balik rumah..
sekarang dia trauma..
keluar rumah pun taknak..


hmm..
itu je lah summary sepanjang aku tak update..

haha! sok aku ade crita sal susu ibu..
:P

bye dulu!

Saturday, May 9, 2009

Ramai!

Hello sume!

Aku memang tak siap2 lagik esaimen ni..
julat malas sangat besar berbanding rajin..

slow2 la..
aku kalau wat keje cepat2 mesti tak berape nak perfect..
haha!

dah memang tak bijak mane pon kan..
kalau bijak aku trus wat phD!
:P

eemm..
dah penat2 menaip esaimen yang macam seolah2 never ending story tu..
aku pun bukak la facebook..

tengok2..belek2..

huih... kawan2 aku ni, datang dari tempat perkenalan yang berbeza2!
dan tak semua yang aku kenal tu, kenal 1 sama lain, dan tak semua juga boleh berkongsi cerita yang sama..

aku sekolah/ belajar kat sangat bayak sekolah..
haha macam keluarga nomad lak :P

memula aku tadika kat bawah flat atok aku kat bangsar tu..
TADIKA KEMAS FLAT SRI PAHANG..
tp seriusly aku rase aku dah tak contact sape2 dari institusi kecil ini..haha!
dah lupe dah name2 nya..

then, darjah 1 aku masuk SEK KEB BUKIT BANDARAYA..
ha yang ni pon aku rase tak contact sape dah..
tapi masa sekolah sini aku pernah sekelas dengan SHARIFAH AMANI..
nakal woah dia..haha!

pastu disebabkan parents aku dah pindah ke balakong..
rumah jauh dari sekolah tu..
jadi masa darjah 5 aku masuk lak SEK KEB TAMING JAYA..
ha dak2 sekolah ni masih bercontact..
sebab sekolah ni best gak..
ahaks!
nakal gitew..
aku penah sembur sorang budak yang aku benci dengan fire extinguisher kat sekolah ni..
abeh putih atas kebawah..
kah kah! dah sape suh sial :P

then mase form 1, aku masuk lak SMK CHERAS PERDANA..
ha mase ni nya kengkawan lagi la best!
yup still contact!
still merapu2!
haha!

tapi mase form 2, aku kena tukar sekolah..
sebab ade sekolah yang dah bukak dekat dengan rumah aku..
SMK CHERAS JAYA!
cis!
aku sangat sedih woah!
tapi dah terpaksa..aku pun gi la..
haha!
sape kate jadi pioneer sekolah tak best?
best lah..
lagi banyak member2 gilak aku jumpa kat sini!
weehu!

namun..
result PMR ku tak mengizinkan aku mahu terus berpoya2 bersame mereka..
masuk je form 4..
aku kena masuk MRSM TRANSKRIAN lak..
pergh...challenging skola ni..
sbb aku kan tak besa masuk asrama..
nak adapt lagi, nak carik kawan baru lagi, gossip2 palsu yang liar lagi..ahaks!
takpe2 aku maafkan korang la dah besar2 ni.. :P
kat sini lagila ramai orang yang dikenali..
mase memula masuk, level friendship aku ngan dorg zero!
aku tak kenal sorg pon..
tapi 2 tahun kat sane, tu yang contact tu sampai sekarang..
pandai ustazah Sufiah & cikgu Norsyam didik kami *muntah*

dah abeh SPM, masuk lak Kolej Matrikulasi Kedah..
again, new friendship gain..
jauh tau duk changlun..
huhu..

dan disebabkan julat kemalasan belajar mase duk matrik,
result pun menyebabkan aku masuk KUSTEM..
now UMT..
wah..
tempat ni lah tempat yang paling best dalam hidup aku..
ye memang memula seperti bese aku ni berat mulut..
kawan pun gitu2 je ngan semua orang..
aku awal2 hanya ada geng aku je 6 orang..
best friend!
aku ngaku aku tak tegur pun dak2 lain..
haha!

but through times, semakin dewasa..
semua tu adalah kawan..
yeah!
3 tahun beb..
lame..
matured di situ..
menjadi dewasa di situ..

then dah abeh degree masuk lak UKM..
seriously aku tak adapt lagi ngan tempat ni..
setahun kan..
magic macam kat UMT tu susah la nak datang..
ye jumpa lagi orang baru..
but never be the same la ngan dak2 UMT kan..
sebab kelas pun tak besar..
tapi ok la..
ade gak la kawan..
but most of my time aku ngan Zaimi je..
huhuu..

dah muak dah bace?
haha..
memang banyak tempat!

sebab tu kadang aku jadi kompius..
ahaha!

pastu try2 jadi blogger ni..
jumpe lagi kawan2 baru..

thanks ye kepada semua insan2 yang pernah muncul dalam hidupku!

err..tak lupe juga kepada orang2 yang muncul dalam hidup aku, tapi pastu aku tak berkenan..
hahah!
ade la kan.. aku bukan malaikat yang tak mempunyai perasaan nyampah..haha!
tak carik pasal ngan aku, aku tak nyampah la..

huhu..

daa~
(^^,)


Tuesday, April 28, 2009

Debaran...

Takutnya...

Esok exam RSGIS...

subjek ini berkisarkan satelit..
lecturer aku cakap..
kenape student boleh ingat name kereta, tapi tak pernah tau name satelit..

bg aku jawapan dia adalah sebab..
kereta salu lalu lalang depan mata aku..

satelit?
aku belum berkesempatan melancong ke angkasa lepas lagi..

dan ape kes aku nak amek tau pasal satelit?
pasal spesifikasi nya?
pasal tahun dia launch?
pasal negara mane launch dia?
pasal wavelength dia??

adoi..
dah la banyak..
diulangi..

BANYAK!

tp bila bace notes tadi aku dapat tau..
bahawa ruang atmosphera juga ade tingkap..hahaha!!

sounds silly but it's true..

penat part remote sensing [aku tak ingat ape yg aku bace],
masuk lak part GIS..

boleh pulak pecah dua..
Geographical Information System & Geographical Information Science..

Kena pulak hapal step2 nak modelling GIS..
Spatial data..
Arc Node la, Polygon Arc la..left-right la..
hadoi..

wish me luck ye kawan2..
huhu..

aku rase kapasiti otak aku dah full la, macam memerlukan defragmenting je..
file2 dalam otak dah tak tersusun..
em maybe aku juge patut buat disc clean up kat otak aku ni?
buang perkare2 tak penting yang dah jadi sampah..
contohnya macam kaler spek mate laily, plate nombor motor farid hajis, baju ape laily pakai mase exam last kat UMT, banyak lagi la.. yang pelik bab2 tu ingat pulak..

adoi..

emm..tetibe tringat pulak kat cerita La mujer en el espejo..
Maritza Ferrer!

hahaha!


current mood: Ting Tong..'bbzzztt..wayar putus.......'

Thursday, February 26, 2009

Kenapa aku selalu rindukan Terengganu?

Em..tetibe je aku pon rindu sgt kat tganu...
3 tahun aku duk sane... tp mcm xpuas lagi...
ingat lagi mase aku dapat surat tawaran masuk U..
tup tup aku kene masuk KUSTEM..
sedihnye hati aku mase tu...
maklumla mase kat matrik xnk belajar...
padan muke!
mase mula2 masuk kustem tu, malu tau...
ramai org xtau kustem tu ape...
ade je yg tanye, "swasta ke?"
hmm...dahla masuk un KU, bkn U..
tp Allah tu Penyayang kan?
mase aku 2nd year, KUSTEM jadi UMT..
dapat gak aku grad dr U, bkn lg KU..
ape yg ade kat terengganu ek?
ape ade kat UMT?
hmm...macam2 ada!

lab ade...wpon kecik kat lab ni la aku siap kan keje final year project aku...
Alhamdulillah...terbalas dgn gred A untuk 6 jam kredit... yes!

aku penah g tgkap kelawar! dalam byk karung tu, ade berekor2 kelawar!

ha...kat Terengganu x byk Mall...ade yg kecik2 je... KT mall yg ade pon dah berbelas thun tbengkalai... pastu bukak la mydin ni... ari2 ramai org..hehe..

wah rindunye nak tgk bende ni... bila malam kan nampak macam terapung kat udara...

library UMT best... selesa... boleh parking di mane sahaje..
xde clamping zone okey! bkn library je..mane2 pon cmtu..

ahha! ade masjid terapung la..huhu... kat Kuala Ibai ni...kat sini la Pusat bowling 1st di KT dibuka..

hmm...kat KT xde kedai2 fast food byk... restoren mahal apetah lg...tp bagusla leh jimat..
nak mkn steak gi je kat Mama Chop papa grill...sedap pe! nyum nyum!
ha ni lak kat Umah sewa aku... kat UMT, masuk je 2nd year mmg ramai yg duk umah sewa sbb ostel x cukup..best wa ckp lu! xyah risau nak balik kul bpe, nak berebut toilet ke hape... sebulan rm250..bahagi la 4 org.. tp jiran2 yg smbung rumah telah mnjejaskan longkang... abeh tersumbat...bila ujan lebat je seliper pon hanyut..hahahah!!!
sepanjang kat KT, sempat la aku merase monsoon cup selame 2 tahun... best tau g tgk org men kapal layar... :)

kat UMT gak org pompuan leh men futsal same2 org laki... aku dulu salu men futsal ngn dak2 laki kuliah aku gak..selamba yaya je cmpur..haha! plus, men futsal free je.. kat tepi library... men la sesuka suki hati..xyah nak tempah court..g men je.. men la bpe jam pon...no hal..

kat UMT ade lokman...uiks??? heheh jgn marah ye encik lokman...

kat KT ade pantai di merate2...pilih je nak g pantai yg mane...best tau lepak2 kat pantai sambil dihembus angin...wah bestnya!

ha...kat terengganu gak bile nak pilihan raye je leh la tgk keadaan poster cmni..hehe..

mase mula2 aku masuk UMT, sedih tau kat KT xde mcD...hahahah!!
tp akhirnye ade gak..fuh!

mase mule2 masuk KUSTEM kan... wajib tau g Pulau Bidong... join survival Laut...haha!!
'halus mulus' muke sume org mase blik dr Bidong..

dan..kat Bidong ni, aku penah tersepak ikan nemo! sape suh men2 kat kaki aku... tu yg aku tunjuk tu umah dia kot..comel wa ckp lu!

sampling merate2... yg penting geng2 yg sekepala...kami kaki ponteng kelas! yeah! hha!


kat UMT pun ade rumah haiwan gak..hehe...tp ade kambing je sekor mase ni...

waterfall!! kat sekayu...dey kitorang bkn purposely gi dating pon..ni time sampling la..salu g sane seminggu la field trip..

dan yg paling penting, byk kenangan sepanjang kat sane...yg bila igt balik mesti nak nanges...
rindu maa....
kalu org tnye aku, ape yg best sgt kat tganu tu?
mesti aku xtau nk jwb pe..
tp itula yg aku rase...
terengganu sgt best di hati aku....
dulu aku penah xblik kL pon mase cuti...
aku lg best duk kat umah sewa..heehee...
skg ni, aku dgn berani nye rase..
KL dah xbest...
Terengganu dah pikat aku la...
hmm...rindunya kat ketenangan jalan raye lepas kul 10 dah lengang...
kat lembu kambing tepi jalan...
pantai...
ikan celup tepung..
mcfly..
rumah kampung..
lopak air...
taik lembu yg bersepah..haha!
plate kenderaan start dgn T & D...
pasar payang...
org yg berpakaian simple [sbb duk KL ni sume nak berfashion, huh!]
dan loghat terengganu..
isk isk~
doremon...nak pinjam mesin mase leh x?

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot

Disclaimer


All content provided on this "Syazni Rahim Blog" blog is for informal reading only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information or comments on this site or found by following any link on this site.

The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information.

The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.