Thursday, September 9, 2021

Tuesday, September 7, 2021

Anyaman Ikan Menggunakan Kertas

Kerja sekolah amir ni.
Kena buat kraf ikan, dekat bahagian badan ikan tu mula-mula kena diwarnakan.

Jackie Chan Never Grow Up | Review Buku

Ini adalah buku biography pertama yang aku baca sepanjang hayat aku setakat ni.
Sebelum ni kalau tentang kisah hidup seseorang, aku akan tengok filem, atau baca di internet je.

Cuma kali ni rasa tertarik nak beli buku Jackie Chan ni sebab masa tu ada diskaun 80% dekat website Big Bad Wolf hahaha!

Monday, September 6, 2021

Kucing Tumpang Beranak Depan Rumah

Tak taulah kucing siapa.
Bila tanya dalam group kejiranan ni, tak ada pula yang menyahut dan mengaku.

Tapi dari gaya ibu kucing nya, nampak bersih dan gemuk macam ada tuan.

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot