Tuesday, April 28, 2009

Zaimi & Annie..

Annie take away Zaimi dari aku?
Hoh tidak..

Benda ni dah lame dah..tapi aku tak berkesempatan post..
hehe..

Encik Zaimi sekarang sudah pakai spek!
See!
Comel kan beliau? :P

Ala aku puji pakwe sendiri je..
Hak hak..

Ni gambar2 yang di ambil kat PTSL td..
untuk menghilangkan senak otak sebentar..
RSGIS suckxx..

Susah woa nak hapal..
paham apetah lagi..hahaha!!

kenape aku buat muka camtu?
trend kan skg amek gmbr muncungkan mulut :P
hahah!!
tak buat dah kot..huhuu...

dan ye aku tau..
zaimi jauuuuuuuuuuh lebih cerah dr aku (Y_Y)

ape kaitan ngan annie?
ha..
annie!
Aku pinjam buku ni kat library ketika mood gile menyerang!
aku nak mendapat lebih pgetahuan untuk bermain geochallenge facebook!
hahahah!!
ps: bila otak senak mula la mereng..hik hik...
teh beng anyone?
:P

12 comments:

  1. sweet sweet sweet couple...hehehee

    ReplyDelete
  2. ehem2... td nmpk kamu lagi...
    heh~

    geO challenge?? hancus ku maen. pinjam annie th. bley???
    heh~

    ReplyDelete
  3. alala. comel je korang! :D
    wah? siap pinjam buku kat ptsl semate mate na menang geochallenge? haha.

    ReplyDelete
  4. nampak gak akak ngan miszirdawaty..

    hehe

    dua-dua comel

    teh beng?..teh ke..sedap?

    ReplyDelete
  5. lead: tenkiu tenkiu tenkiu :)

    put: nmpak ke? ala tak nmpak kamu pun..huhu..katne? em buku tu bukan annie, annie tu adelah kawanku yg menjadi saingan dalam geochallenge..hehe!

    atok: mmg best! ehehe!

    nadya: comel ke? hehe! :P aah saje je nak mantapkan skill..

    sebenarye sbb dah senak bc notes..tgk gmbr2 dlm buku tu best gak..:)

    ain: ala tak nmpak korg la td..nmpak sgt tgh sakit otak td..tak sedar keindahan alam dah..hehe..

    teh beng itu beerti teh ais.. beng itu ais alam bhasa kelantan :)
    nak?

    ReplyDelete
  6. bila nk mkn nasi kenduri drpd org disana??
    hehe

    ReplyDelete
  7. jgn asyik mhafal, yg penting pemahaman. bila faham,semua jd mudah... [my blog]

    ReplyDelete
  8. Mr Wan: hohoho... sampai mase Insyaallah :)

    fajridil: bg sy care untuk paham wavelength satellite.. dari band 1 hingga ke panchromatic band tiap2 satellite itu nilai nye tiada constant dan ade lebih dr 10 satellite untuk dipahamkan? bagaimane nak pahamkan tu? sbb tu saye menghafal..kalau isi dalam buku campbell seperti topik2 mase sy belajar zaman undergrade pasti saye akan pahamkan..ini maklumat satelite.. *peace*

    duckness: teh beng 1! siap!

    ReplyDelete
  9. annie adalah saingan kamu ye.
    xpe2, usaha bg lbey.
    klhkan die.
    heh~

    [Org kiyut mmg slalO xdiperhatikan. ngeh!]

    ReplyDelete

Ada apa-apa nak tulis? ;)

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot