Wednesday, October 7, 2009

Test Camera Tepon Baru


amek gambar zaimi..
eh sukati aku la kekasey aku..
hee~



pastu amek gambar kat tepi air terjun UKM..
panas2 terik mase on the way jalan gi masjid..
ye ar..sejak UKM dah xkasik student prking dalam kampus ni..
menapak!



pastu amek gambar nenek..
hehe..
nenek ku yang best ever!!!
mwah mwah!


dan amek gambar..err..


oh, amek gambar pak guard UKM yang terlalu berdedikasi menyaman sume kete student yang parking dalam kampus..

tetibe tringat bila aku nak gi bayar saman..
aku pun dah dapat dah surat cinta dari pak guard ni..
$%^&*

12 comments:

  1. mak aih... kene saman ke kalau parking kat dlm.. ishkk siannya komer kene menapak...~

    ** ni x der kojer la ni dok snap2x pic jerk..

    ReplyDelete
  2. mmg kene saman..bijak sungguh pengurusan UKM skg..huhu

    hehe...test kamera baru ;)

    ReplyDelete
  3. kena saman? haha macam masuk universiti lain pulak kan

    ReplyDelete
  4. wah1pkai camera brand ape ni??
    cantik la pic die..
    nice jer..
    hihi..
    snap sakan ya!

    ReplyDelete
  5. amboii seronok nye diaa...
    hehhe..
    gmbar bulan??
    mana

    ReplyDelete
  6. gambo tepon takde? heehheheheeee~!!

    ReplyDelete
  7. naz: tau xpe! bnci btoi..student malas gi campus kang br tau..hehe

    niesz: kamera sony ericsson w508~

    bulan:hee.. mmg seronok!

    lead: gmbar tepon? ade kat entry sebelum2 ni.. ;)

    ReplyDelete
  8. eh.. serius ke dah xle parking dalam?
    mmg xde org leh parking lgsg ke ape?
    bodo gler ukm neh...

    ReplyDelete
  9. boleh, tp parking ar kat kolej2..jauh ar nak gi fac sume.. bnci :(

    ReplyDelete
  10. oh... maknenye dekat fac xle park lgsg? yg parking depan2 pusaneka n kat tepi2 jalan tu... pn xle gak?

    ReplyDelete
  11. mmg kene saman..bijak sungguh pengurusan UKM skg..huhu

    hehe...test kamera baru ;)

    ReplyDelete

Ada apa-apa nak tulis? ;)

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot