Buaya Masuk Rumah! | Wordless Wednesday







Post a Comment

34 Comments

  1. Baca tajuk gerun rasa .. bila tgk gambar. Alahai comel sungguh2 laaa tiga anak comel ni..

    ReplyDelete
  2. Alalalal comel nyer.. clickbait betul tajuk. Ingat memang betul buaya masuk rumah. Haha.

    ReplyDelete
  3. comel je buaya 3 ekor ni heehehhe

    ReplyDelete
  4. kenapa satu tu tak nampak kaki? haha

    ReplyDelete
  5. comeynya anak2 syaz bergaya buaya

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe abang sulung minta baju tu sebagai hadiah birthday dia masa 6tahun ;)

      Delete
  6. Terkejut kita baca tajuk tau, ingat buaya betul masuk rumah ahha.. btw comel drg semua

    ReplyDelete
  7. Awat buaya nih! kiut sangat aunty tak takut langsung hehehee...

    ReplyDelete
  8. Hehehe comel ja bila pakai baju buaya tu

    ReplyDelete
  9. Hahaaa comel je deme..mak buaya mana? πŸ˜‚πŸ˜‚

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha jangan tak tau shida, mak buaya pun beli jugak onesies ni untuk mak dan ayah buaya, tapi belum ada keberanian nak tangkap gambar hahaha

      Delete
  10. Haishhh baca tajuk ingatkan buaya betul-betul masuk rumah. Hahahah

    ReplyDelete
  11. aduh, jadi takut sangat baca tajuk. comey laa semua. <3

    ReplyDelete
  12. Alahai.. comel ketiga-tiganya..

    ReplyDelete

Setiap ulasan yang ditulis adalah dibawah tanggungjawab yang memberi komen. Sekiranya mahu berhubung dengan saya, hubungi saya di syaznirahim@gmail.com :)

Every comment written is under the responsibility of the commenter. If you want to contact me, reach me at syaznirahim@gmail.com :)

Apa yang saya tulis di blog ini dahulu, saya sendiri mungkin sudah tidak bersetuju dengan content itu pada hari ini. Semestinya segala penulisan dalam blog ini tidak sesuai untuk dijadikan rujukan (citation/reference) dalam penulisan artikel / jurnal saintifik. Pemilik blog tidak bertanggungjawab sekiranya isi kandungan blog ini diambil sebagai rujukan akademik.

What I wrote on this blog before, I may not agree with the content today. Certainly all writing in this blog is not suitable to be used as a reference (citation/reference) in the writing of scientific articles/journals. The owner of the blog is not responsible if the content of this blog is taken as an academic reference.