Search This Blog

Friday, September 18, 2020

Pemenang Giveaway Sejak Kembali Galak

 Terima kasih diucapkan kepada yang sudi join untuk meninggalkan komen-komen yang indah-indah dalam giveaway pendek Sejak Kembali Galak beberapa hari lepas!


Memang sengaja buat giveaway kontot sebegini, sebabnya diriku malu hahaha!

Sebab tu kadang-kadang nak join giveaway orang pun malu. Hihik..


Jadi, ada beberapa komen di entry-entry yang lalu, yang telah berjaya menyentuh hatiku.. 😘


Ada enam orang blogger yang terpilih untuk menerima hadiah misteri, mereka adalah:

💓Cuya💓

💓NA💓

💓Shida Radzuan💓

💓Mummy Ayu💓

💓Ayu Ju💓

💓Aiman Salleh💓


Nama-nama pemenang di atas bolehlah emelkan butiran peribadi untuk pengeposan hadiah 😘

EMelkan ke: syaznirahim@gmail.com

Terima kasih juga pada yang lain sebab sudi singgah dan komen di entry-entry lama aku, sayang korang semua!


34 comments:

  1. Yahoo.Tidak sangka boleh menang. Nampaknya boleh juga tinggalkan komen berkualiti. Hehe boleh tahu komen mana yang boleh menang?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tahniah NA! Komen pada entry lama adam zuhairi ;)

      Delete
  2. WAHHH..masheh sis syaz..saya dah selamat emel..hehehe

    tahniah semuaa!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. orait nanti akak cek emel ;)
      Tahniah!
      Rajin buat puisi :D

      Delete
  3. Yeayy! Tak sangka terpilih jugak hehe.. Terima kasih kak :)

    ReplyDelete
  4. Tahniah semua blogger2 aktif dan hebat

    ReplyDelete
    Replies
    1. tahniah semua, terima kasih sebab menyokong :)

      Delete
  5. wahhh alhamdulillah <3 tak sangka menang juga yeahh! terima kasih kak :D

    ReplyDelete
  6. wahh, tahniah pemenang.. atie tak sempat nak join sbb terlalu busy! hehehe hope ada lagi next time :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe takpe, insyaallah kalau ada rezeki boleh buat lagi ;)

      Delete
  7. wah...tak sangka. main komen je..tq so much. jab email detail...

    ReplyDelete
  8. ALhamdulillah :)
    Terima kasih Syaz!
    cek email ya!

    ReplyDelete
  9. Tahniah kepada semua blogger yang aktif tu. hampa memang terbaik.. :)

    ReplyDelete
  10. Tahniah kepada semua pemenang. Anda semua mmg hebat. Terbaik kak. :D

    ReplyDelete
  11. Tahniah kepada semua pemenang!!!

    ReplyDelete

Ada apa-apa nak tulis? ;)

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot

Ya it's me