Sunday, December 6, 2020

Top Commentator Blog Syazni Rahim November 2020


 Alamak, delayed 6 hari pulak.

Memang dah plan, untuk menghargai rakan-rakan blogger yang tidak henti-henti memberikan komen dan meninggalkan jejak pada post yang aku up di blog ini, aku juga nak buat segment Top Commentator lah pada setiap awal bulan baru bagi bulan sebelumnya.

Plan punya plan, lupa pulak ahaha

Idea ini bukanlah genuine dari aku, aku ambil inspirasi dari kawan-kawan blogger yang lain juga.

Terharu sangat dengan kunjungan kawan-kawan blogger ni tau, walaupun blog aku ni sangatlah berniche kan personal semata-mata.

Terima kasih!

Jadi,  aku akan letakkan banner penghargaan yang akan terus link ke blog Top Commentator tersebut untuk 1 bulan 😁

Manalah tahu, jika ada orang klik ke blog tersebut, mungkin dia akan dapat sesuatu yang bermanfaat, kan?

Eceh panjang pulak intro kikiki


Jadi, untuk November 2020, Top Commentator untuk Blog Syazni Rahim adalah...

*bayangkan bunyi drumroll sendiri



AZHAFIZAH dari Blog Si Hati Merah Jambu Diaries!

Terima kasih Fizah, selalu tinggal jejak di blog akak ni.

Walaupun Fizah dah follower hampir enam ribu dan pageview 24M, Fizah orang yang humble dan sangat ramah tamah 😘


Jadi, akak akan letak banner ini di sidebar sehingga hujung Disember 2020, insyallah 😊

Kepada yang lain juga, aku sangat-sangat hargai.

Bayangkan blog ni dah mati 3 tahun, hidup balik pertengahan 2020 ni, tak sangka masih ada yang sudi datang, baca, komen, dan bersahabat dengan aku.

Sayang semua!

*lap air mata

Semoga ukhwah ini berpanjangan πŸ’“


54 comments:

  1. Tahniah kpd top komen..lately jarang berblogwalking, hujan hehe

    ReplyDelete
  2. Wah... tahniah lepada pemenang

    ReplyDelete
  3. Tahniah Fiza. Rezeki sebagai top comentator!

    ReplyDelete
  4. Wah, tahniah2x kpd pemenang,ha..tepuk😁😁😁

    ReplyDelete
  5. Tahniah buat Fiza. Jom sama2 support sesama kita :)

    ReplyDelete
  6. Tahniah! Fizah
    Beliau memang seorang yang suka tinggal jejak gittewww...

    ReplyDelete
  7. Tahniah syaz! dan fiza! dua2 awesome!
    yes! fiza blogger yg sgt rajin dan supportive tau!
    love dedua <3

    ReplyDelete
  8. Tahniah Fiza.
    Kak baru tahu Syaz pun in hiatus mula balik 2020.
    Kak pun setahun tak update blog. Tahun ni lepas PKP baru nak muncul balik.

    ReplyDelete
    Replies
    1. πŸŽ‰
      Lama hilang sebab masa tu rasa tak da msa nak belek blog πŸ˜‚

      Delete
  9. fizah memang aktif and humble..tahniah

    ReplyDelete
  10. Tahniah Fiza si designer!!! Fiza ni di mana² pun ada.. sama jugak dgn syaz... rupanya blog syaz pun pernah 'mati' jugak eh... hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe.. pernah, sebab rasa talnada masa.nak belek blog, anak baby2 lagi masa tu

      Delete
  11. Alamak, kita lambat sampai sini kak. weekend yang macam chipsmore. Alhamdulillah.terharu dengan entri ni kak. Terima kasih banyak-banyak. Alhamdulillah :)

    Teruskan menulis tau kak.jangan stop lama sangat :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe.. insyaallah, nak ambil masa buat pelaporan jabatan sekejap 😁

      Delete
  12. tahniah fiza...ni akak kena selalu dtg nyinggah komen lah jugak..

    ReplyDelete
  13. tahniah fiza.. mmg blog fiza hebat suka tgk gambar2 dia mmg cun

    ReplyDelete
  14. Tahniah kepada Fiza. Memang rajin tulis pos dan komen juga.

    ReplyDelete
  15. Tahniah Fiza.. Dia memang rajin bw. dari zaman akak mula berblog tahun 2010 lagi dia dah memang selalu blogwalking ke tiap blog.

    ReplyDelete
  16. taniahhhh!!!! dan dan kajol tu cantikkkk hahaha

    ReplyDelete
  17. kita memang takde peluang lah...

    ReplyDelete

Ada apa-apa nak tulis? ;)

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot