Tuesday, February 2, 2021

Top Commentator Blog Syazni Rahim Januari 2021

 Hai kawan-kawan blogger!

Ya, memang saya busy seperti semut seminggu dua ini.

Tapi, nak announce juga Top Commentator! 

Jadi, top commentator untuk JANUARI 2021 pada Blog Syazni Rahim adalah...
*drumroll*



Terima kasih Fiza, selalu berkunjung ke blog daku dan meninggalkan jejak mesra 😍

Insyaallah akan letak banner ini di sidebar blog sampai hujung Februari 2021.

Kalau sudi, ambillah banner di atas ni hehe..


++++++

Tidak dilupakan kepada 9 lagi penjejak cyber terulung blog daku ini:



Mereka adalah:
(klik nama untuk ke blog mereka yang awesome!)


Jom kita kunjung mengunjung!

Bulan ni rasa nak berkongsi rezeki sikit lah.
Sempena birthday arwah atok aku semalam (1/2/2021) yang ke 90 jika dia masih ada.

Jadi, dalam 10 nama penjejak cyber terulung itu, 2 nama akan dapat hadiah + 1 hadiah buat Top Commentator iaitu Azhafizah.

Jadi, aku gunakan Random Name Picker




Yang pertama:




Yang kedua:



Pada Fiza, Nona dan Amie, boleh whatsapp ke 019-2984616 ya untuk hadiah!

Pada yang lain juga, terima kasih!

Insyaallah ada rezeki, kita beri hadiah lagi 😘
Hadiah untuk lucky visitor statcounter pun masih berjalan.
Scroll sampai bawah untuk tengok nombor apa yang perlu ditangkap!

32 comments:

  1. hahaaha kita rajin blog walking je...
    jarang nak letak komen.. hehehe

    ReplyDelete
  2. nama2 yg uncle biasa tengok tu... :D

    ReplyDelete
  3. Tahniah untuk semua top komentator.
    Alhamdulillah..terselit di situ. Terima kasih banyak-banyak Kak Syaz. Nak ambil jenuh kita right click. rupanya tak boleh. Okay dapat dah. Terima kasih sekali lagi Kak Syaz :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aah la, lupa pulak ada buat setting tu ahaha

      Delete
  4. tahniah fiza.. fiza mmg rajin sgt.. tahniah juga buat

    ReplyDelete
  5. Wah, tahniah kepada semua yang bertuah tu, dan rajin mengomen. :)

    ReplyDelete
  6. tahniah semua semua... nak buat jugaklah top commentator

    ReplyDelete
  7. Oh! Terima Syaz & terima kasih juga kepada Random Name Picker yang tarik nombor hujung terus ke atas. Tahniah buat semua pengomen. Rezeki di bulan Februari. O laalaaaa.... syukur Alhamdulillah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe sama2 😊
      Nanti bagi alamat ya, WhatsApp boleh, emel ke syaznirahim@gmail.com pun boleh

      Delete
  8. Wow... Tahniah kepada yang rajin mengomen tuh... Yayyyyy.. bertuahhhhh..pasni nak banyak komen lagi ah..tengah mencuba jugak bw sebanyak mungkin... kadang kekangan masa kan...

    Yahooo...sy terus ke sini bila baca komen akak kat blog...... nanti sy whatsapppp.. hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tahniah nona! Terima kasih juga sebab selalu ke sini ;)

      Delete
  9. fuhhh tinggi betul angka komen masing-masing. Tahniah yang bertuah :D

    ReplyDelete
  10. Tahniah semua terutama kepada 3 yang bertuah tu.

    ReplyDelete
  11. Alhamdulillah tersangkut juga tksh syaz tahniah pemenang

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih juga kak PI selalu singgah sini :)

      Delete
  12. yay! congrats kepada smua yg listed :)

    ReplyDelete
  13. tahniah kepada semua pemenang... saya jer yg tak pernah menang2...

    ReplyDelete
  14. yang pasti saya memang bizi...sebab tu tak datang blogwalking..tiberr..hahaha

    ReplyDelete
  15. Wahhh.... tahniah kpd yg bertuahhh... kakmim lama x dtg ni.. br nk lepak lama sikit ni.. hihihihi

    ReplyDelete
  16. tahniah kpd smua yg bertuah ya. first time jejak sini.

    ReplyDelete

Ada apa-apa nak tulis? ;)

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot