Sunday, February 28, 2021

Top Commentator Blog Syazni Rahim Februari 2021

 Top commentator untuk FEBRUARI 2021 pada Blog Syazni Rahim adalah...

*drumroll*







Masih lagi mengungguli carta!

Terima kasih Fiza, selalu berkunjung ke blog daku dan meninggalkan jejak mesra ๐Ÿ˜

Insyaallah akan letak banner ini di sidebar blog sampai hujung Februari 2021.

++++++

Tidak dilupakan kepada 14 lagi penjejak cyber terulung blog daku Februari ini, bulan ni kita promote lebih sikit rakan blogger yang awesome dan supportive belaka ni!:





Jom berkunjung ke blog diorang jom!

Selain tu!

Jadi, menggunapakai method memilih commentator bertuah bulan ini seperti juga bulan lepas (SINI),

Dua lagi commentator bertuah yang akan mendapat saguhati adalah!



Dan...



Pada Afeezz dan Wak Lat, boleh whatsapp ke 019-2984616 ya untuk hadiah!
Fiza akak dah ada maklumatnya ;)

Pada yang lain juga, terima kasih!

Insyaallah ada rezeki, kita beri hadiah lagi ๐Ÿ˜˜

30 comments:

  1. wehh wak pon dpt jugak.. hehehe tq syazni

    ReplyDelete
    Replies
    1. tahniah wak. kite sesame dapat...

      Delete
    2. okay cik syazni yg jeliter tuuu., hadiah game box wak dh terima ye., ;p

      Delete
  2. Wahhh tahniah semua yang tersenarai!!

    ReplyDelete
  3. wah.....tahniah wak n fiezah!!

    Hahahha rasa kdang slalu baca n kurang komen...
    insyallah walau tak komen tapi tetap singgah sini ..;)

    ReplyDelete
  4. tahniah kepada yg terpilih..anda memang rajin :)

    ReplyDelete
  5. wahh tahniah kak fiza dan 2 org pemenang bertuah!

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah, tersenarai jgk dlm list pengomen tegar walaupun last skali

    ReplyDelete
  7. Wahh mengungguli carta tiba-tiba. Alhamdulillah. Tahniah untuk semuanya yang rajin singgah dan tinggalkan komen di blog kak syaz :)
    Terima kasih juga Kak Syaz :)

    ReplyDelete
  8. Tahniah TOp TOp TOp meletop semua :)

    ReplyDelete
  9. Congrats yg terpilih๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†

    ReplyDelete
  10. Ehem... nombor 12 tu kirim salam...!

    ReplyDelete
  11. auww... nama i terpilih. seronotnyer. ni merangkap hadiah bday gak ni. skrg jugak saya wassap kak sya

    ReplyDelete
  12. murah rezeki wak...sana sini nama naik

    ReplyDelete
  13. Saya try telan sini.. tapiii. tak keluarrr punnn. hohoo

    ReplyDelete
  14. rajin naw fiza bw ni. terbaik la.
    aida ni aje yg asyik la tenggelam.
    maaf syaz. ari ni baru la ada masa bw and tinggal jejak.
    if not, baca and left aje.

    ReplyDelete

Ada apa-apa nak tulis? ;)

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot