Thursday, July 22, 2021

Hot wheels 3 RM14 | Throwback Thursday

Gambar zaman pre covid.
Waktu ni bila weekend je akan bawa anak-anak jalan samada ke Mydin Senawang ke, Giant Senawang ke..

Kadang kalau mood sampai, ke Seremban 2 pun ada.
Bukan nak beli apa pun, saja bawak hilangkan bosan kat rumah.

Ada rezeki, dapatlah diorang sambar mainan.
Boys selalu tertarik la dengan Hot Wheels ni.

Tapi tak reti lagi pun nak pilih Hot Wheels yang limited edition ke apa.
Beli ikut suka je.

Kadang kereta ada dinosaur, kadang kereta warna emas.

Ikut selera diorang masa tu lah.

Zaimi pun tak minat mana Hot Wheels ni.

Jadi buat masa ni dalam keluarga kami, Hot Wheels ni hanya sekadar mainan.
Eheh..

Suatu hari nanti tak tau lah, kot adam amir dah reti menilai Hot Wheels tu kan.

Ayu masa ni dalam tempat duduk kat trolley tu.

Dan, masa ni kalau dapat ke mall atau pasaraya macam ni, anak aku suka sangat main mainan duduk dan goyang-goyang setempat tu.

Ala apa entah namanya.

Yang menunggang setempat tu la.
Hehe..

Lama dah diorang tak enjoy childhood diorang kat luar rumah macam ni.

Hmmm...

Allah jualah yang lebih mengetahui ❤️

Dulu korang selalu jalan-jalan mana masa hujung minggu?
Rindu tak?😘

 

17 comments:

  1. Selalu jalan2 pergi ke kg penarik dan kota bharu

    ReplyDelete
  2. Rindu kan saat boleh ke sana ke sini dulu-dulu... Moga cepatlah settle semuanya

    ReplyDelete
  3. saya kadang-kadang ade gak tgk hotwheels ni, tapi belum minat lg untuk buat collection

    ReplyDelete
  4. Hot Wheels ni popular sampai ada yang buat koleksi. mesti dorang rindu nak jalan sekarang ni bebas keluar. biasa weekend balik kampung je tak kemana sangat.

    ReplyDelete
  5. Dulu-dulu rajin juga kumpul hotweel.. Bila anak dah besar, nak main, habis semua dah hilang.

    ReplyDelete
  6. Ini kegemaran Aiyan, selau hujung minggu baru ada offer gini, sekarang lamanya tak pi mall atau pasaraya

    ReplyDelete
  7. anak2 mmg minat hot wheel kan

    ReplyDelete
  8. lama sangat tak window shopping.
    biasanya beli barang dapur, tak sampai 10 minit dah balik.

    ReplyDelete
  9. tanya blogger nina dia dulu keje kt kilang hotwheel😊

    dulu kalu boring sj drive keliling kl. hadap jammed tgk gelagat org ramai... tp laa ni nk kuar polis SJR merata

    ReplyDelete
  10. bestnya dapat keluar jalan2 macam ni..

    ReplyDelete
  11. Ya Allah dulu-dulu tiap-tiap minggu ada kenduri jadi dapat makan nasi kenduri. Itu yang saya rindu.
    Takpelah hargai setiap keadaan.

    ReplyDelete
  12. Kwn sy yg dewasa pun ada yang minat.. agak x phm . tp da hobi. kn..

    ReplyDelete
  13. Selalu.. g mkn lepak kedai . huhu

    ReplyDelete
  14. Sekarang zaman window shopping bila datang mall. Takut berjangkit.

    ReplyDelete
  15. rindunya nak jln2 window shopping

    ReplyDelete
  16. Anak2 kakya pon minat gak kumpul hot whell ni ..

    ReplyDelete

Ada apa-apa nak tulis? ;)

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot