Monday, August 2, 2021

Top Commentator Blog Syazni Rahim JULAI 2021

 Assalamualaikum!

Maaf lama juga abaikan blog ini.

Sebab aku masih tak ada mood, esok abah akan masuk ward untuk operation.

Tambahan juga, sekarang adalah musim final test untuk pelajar.

Namun, tidak dilupakan segment meraikan Top Commentator blog aku ini, yang tak jemu singgah dan meninggalkan jejak ๐Ÿ’“

Jadi, untuk bulan Julai 2021 haritu, blogger yang paling banyak meninggalkan jejak yang terakam oleh widget top commentator di sisi blog ini adalah....

*drumroll



Jutaan terima kasih diucapkan buat Fiza!
Tanpa jemu selalu berkunjung ke blog ini!

Insyaallah akan letak banner ini di sidebar blog sampai hujung Ogos 2021 ๐Ÿ˜

Tidak sesekali dilupakan kepada 9 lagi pengomen tegar blog daku ini:


Jom ke blog mereka (klik nama mereka) untuk menyatakan sokongan kita juga pada mereka semua ๐Ÿ˜


Dua top commentator bertuah yang akan dapat hadiah bulan ini selain FIZA adalah ๐Ÿ˜˜ (cabutan menggunakan website Wheels of Name):

*drumroll


RABIAHTUL ADAWIYAH!

dan....!

CIK NOR!

Terima kasih juga pada yang tidak terpilih oleh Wheel of Names ini tau!

Semoga ukhwah ini berpanjangan ๐Ÿ’“๐Ÿ’“
Nantikan saguhati dari saya!
Jangan serik bertandang ke blog Syazni Rahim ini ya ๐Ÿ˜„

PS: Doakan operation abah saya berjalan dengan lancar..amiinn..

35 comments:

  1. Yeyayyy akhirnya terpilih jgkkk
    Semoga dipermudahkan urusan abah akak

    ReplyDelete
  2. Salam, Alhamdulillah rezeki, Tahniah.. Moga dipermudakan urusan ayahanda, inshaAllah..

    ReplyDelete
  3. Tahniah semuaaaaa. Kak fizah ada dimana2. So proud with her!

    ReplyDelete
  4. Tahniah! Tahniah buat semua, yang terima hadiah dan pengomen lain.

    ReplyDelete
  5. Semoga dipermudahkan urusan ayahanda operation nanti. Semoga semuanya baik baik je dan dipermudahkan urusan kerja madam Syaz juga. Aaminnn..

    Alhamdulillah..terima kasih berkongsi rezeki. Alamak macam susah pulak nak ambil banner tu. Cantik colourful kali ni. Terima kasih sekali lagi :)

    Tahniah untuk semua top komentator :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. amiinn, terima kasih fiza atas doanya. terima kasih juga buat fiza sebab selalu datang sini :)

      Delete
  6. Replies
    1. hihi, masih tak terkena nama uncle, mungkin bulan ogos ni..mana tau kan hehe

      Delete
  7. Memang rajin dorang ni singgah ke blog orang. Semoga urusan syaz dan keluarga dipermudahkan. Semoga Ayah Syaz cepat sembuh. :)

    ReplyDelete
  8. Tahniah Fiza, Rabia dan Mama Sara Nur.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tahniah buat mereka, terima kasih NA juga selalu ke mari :)

      Delete
  9. semuga Allah permudahkan pembedahan kepada abah. perjalanan hidup memang adakalanya menaik, adakalanya menurun...

    ReplyDelete
  10. tahniah kpd semua top pengomen.

    dan semoga dipermudahkan urusan operation abah kak syaz ya. Aminn.

    ReplyDelete
    Replies
    1. aminn ya rabbal alamin, terima kasih atas doanya syu :)

      Delete
  11. alhamdulillah
    tqq Syazz
    semoga dipermudahkan urusan abah Syaz .aaminn

    ReplyDelete
    Replies
    1. amiinn..
      sama2 kak, nanti whatsapp saya alamatnya :)

      Delete
  12. Tahniah kepada yang tersenarai.
    Semoga dipermudahkan urusan pembedahan dan perawatan bapa Syazni

    ReplyDelete
  13. tahniah kepada ketiga-tiga pemenang. semoga operation abah Syaz berjalan lancar

    ReplyDelete
  14. Tahniah buat semua yang berjaya menjadi pengomen tegar. Hihi

    ReplyDelete
  15. Alhamdulillah . Semoga dipermudahkan segala urusan

    ReplyDelete
  16. Semoga Allah mempermudahkn urusan ayah akak.

    ReplyDelete
  17. semoga dipermudahkan urusan kak syaz :)

    ReplyDelete
  18. Tahniah semua!! nama fiza mmg ada di mana².. hehehe

    ReplyDelete
  19. Fuh..Tahniahh! Tahniahhh semuaaaa! Nice! Moga dipermudahkan urusan.. AMiN

    ReplyDelete
  20. Tahniah semua, bg ruang dan peluang utk org lain pula hehee ^_^
    Tahniah syaz!

    ReplyDelete

Ada apa-apa nak tulis? ;)

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot